astro centar

ASTRO UREĐENJE STANA: Ovan žudi za crvenim detaljima, Vage vole harmoniju, Device cene praktičnost i udobnost

U uređenju doma neko se vodi intuicijom, neko slikama iz časopisa o enterijeru, neko “pada” na feng šui, a neko pak “pita” horoskop.

Ako ste u poslednjoj grupi, evo šta kažu astrolozi koju boju nameštaja, zidova i detalja svaki znak treba da izabere.

Ovan

Strastvenom, hrabrom i temperamentnom Ovnu nijedna boja ne “stoji” kao crvena. Sa detaljima u skerletnocrvenoj i boji rubina ovaj vatreni znak neće pogrešiti.

Bik

Senzualni Bik voli sve što je elegantno, luksuzno, otmeno i sofisticirano. Istovremeno, reč je o zemljanom znaku koji sa obe noge stoji na zemlji, pa je pravi izbor za njega zelena i to smaragdna nijansa.

Blizanci

Vazdušasti Blizanci vole zelenu i žutu, pa bi, kao fleksibilni znak, mogli da kombinuju ove dve boje. Kombinacija dve boje je pravi izbor jer neuhvatljivim Blizancima sve brzo dosadi.

Rak

Ljubičasta je idealna boja za znak koji je privržen domu i porodici. Sentimentalni i emotivni Rakovi će svoju potrebu za stabilnošću i sigurnošću najpre ostvariti uz nameštaj i detalje u boji ametista.

Lav

On voli da bude u centru pažnje, privlače ga svetla reflektora, pa je žuta najlogičniji izbor za njegov “kavez”. Ali ne bilo koja žuta, već, zna se, zlatna.

Devica

Praktične Device dobro se osećaju u okruženju sa neutralnim tonovima, pa su siva, pastelnozelena i bela pravi izbor za njih.

Vaga

Sofisticirane Vage vole harmoniju i jednostavnost i profitiraće od boja koje donose svežinu. Zelena, i to nijansa u boji žada, idealna je za Vage.

Škorpija

Kao i Ovnu, Škorpijama najviše odgovara rubin-crvena. One su strastvene, sklone promenljivom i ekstremnom ponašanju, pa se dom u crvenoj boji slaže uz burni temperament Škorpije.

Strelac

Sloboda i optimizam asociraju na Strelčeve, a boja koja pojačava te osobine je ljubičasta.

Jarac

Stabilan, pouzdan Jarac treba da se opredeli za boje koje odgovaraju njegovoj prirodi nesklonoj rizicima. Zato je plava za njega siguran izbor.

Vodolija

Kao i Jarac, i Vodolija voli plavu, ali zbog drugih razloga. Tamnoplava pojačava Vodolijinu intelektualnu i altruističnu prirodu.

Ribe

Veoma emotivne Ribe uživaju u nijansama zelene koje podsećaju na dubinu mora i jezera, kakva je i njihova priroda – mistična i nedokučiva.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.