astro centar

BESPLATNI TAROT-TAROT CENTAR

Besplatni tarot nije lako pronaći u današnjem sustavu gdje se sve naplaćuje. Očekivati od tarot majstora da će besplatno gledati u karte je suludo. Činjenica je da neki od njih to učine samo jednom kada novi klijent s njima stupi u kontakt. To prvo besplatno gledanje je svojevrsna probna vožnja.
Besplatni tarot na webu
Besplatni tarot je najlakše pronaći na internetu. World Wide Web obiluje stranicama posvećenima tarot kartama. Neke od njih nude besplatni tarot. Na koji način to funkcionira? Besplatni tarot “pokriva” mogućnost da se dobije odgovor na postavljeno pitanje izvlačenjem samo jedne karte ili više njih. Karte miješa program, osoba je ta koja kartu izvlači. Radi se o jednostavnim programima koji nude odgovor s da ili ne. Pojedini programi daju kratko objašnjenje karte. To ponekad ima smisla, ponekad nema. Nadalje, besplatni tarot se može dobiti i na način da se savjetniku postavi samo jedno pitanje putem chata uživo. Na nekim stranicama moguće je savjetnika vidjeti u prozorčiću. Nakon što se dobije odgovor, nastavak razgovora se plaća.
Besplatni tarot uživoBesplatni tarot uživo nije nešto do čega se može lako doći. Većina savjetnika naplaćuje svoje usluge. Besplatno gledanje u karte često nude oni koji žele imati što više prakse. Obično se radi o početnicima. Ovo je u redu, praksa je vrlo važna, ali kvaliteta tumačenja je problem.
Besplatni tarot – sam svoj majstor
​Stupidno je razmišljati na način da čovjek sam sebi naplati gledanje u karte. No, ako se želi doći do besplatnog tarota može se gledati sam sebi. U današnje vrijeme jako je puno tarot karata do kojih ljubitelji tarota mogu doći. Karte obično nisu skupe i često uz njih dolaze kratka uputstva. Izvrsno je što je internet prepun tekstova i knjiga posvećenih otvaranju i tumačenju tarota. Uz malo truda svatko može sebi tumačiti karte. U slučaju da se netko odluči na ovaj korak vrlo je važno odabrati odgovarajući špil. Jedan od boljih načina je da se prošeta do trgovine koja prodaje tarot karte. Karte je dobro uzeti u ruke, “osjetiti ih”. Unutarnji glas će znati koji je špil pravi. Drugi način je da se “češlja” internet. Možda među budućim tumačima tarota ima onih koji obožavaju vampire, mačke, jednoroge ili patuljke. Ako se naiđe na ovakav špil i ako unutarnji glas kaže to je to, bez oklijevanja ga se treba uzeti. Čak i ako je tarot cjenovno skup, novac ne treba žaliti jer će karte dugi niz godina adekvatno služiti svog vlasnika.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.