astro centar

Bik-Mesečni horoskop za jul 2020.godine

POSAO: Prva polovina meseca je značajna za kreativne poslove. Mada će mnogi da se pozabave nekim ozbiljnim poslovima marketinga, nekretnine, inžinjerskim projektima, medicinom, ali će svakako biti u žiži interesovanja. Merkur – planeta koja ponovo kreće retrogradno od 26. jula kroz znak Lav – daće mogućnosti da se pokrene neki privatan posao koji nije dovršen ili je stopiran iz nekih drugih razloga. Bićete u prilici da menjate sistem u samoj radnoj organizaciji i to vas čini ponosnim jer unosite nove ideje i nove projekte koji nisu do sada bili. Sarađujte sa vazdušnim znakovima poput Vodolije ili Blizanaca, a zemljani znaci, poput Device i Jarca, dobri su savetodavci.

LJUBAV: Teška odluka da se pokaže iskrenost, to je prolazna faza. Bik je izrazito čulan i senzibilan znak i ne može bez partnera. Odlučuje se na raskid ukoliko suprotna strana hladi odnose ili ne pokazuje stabilnost u emociji. Juli mesec je obojen velom tajni, postoji mogućnost za tajnu vezu. Odnos sa stalnim partnerom može da dovede do usijanja, posebno poslednje nedelje meseca kad je i odluka o stabilnosti veze odlučujuća. Slobodni Bikovi imaju poznanstvo kroz jednu važnu ustanovu, tačnije poslovno poznanstvo. Potencijalni partneri mogu biti vezani za znak Jarac, Blizanci, Ovan.

ZDRAVLJE: Bik voli prirodu pa je savet da se vreli dani utroše kroz izlet, šetnju prirodom, šumom, više kampinga za ovoj znak.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.