astro centar

Bik-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Bikovi će maj dočekati uzbuđeni pod uticajem punog meseca iz njihovog astrološkog polja odnosa i znaka strastvene Škorpije. Vrlo je moguće da ćete uploviti u strastvenu, tajnu romansu sa Devicom, Ribom ili Škorpijom, a u postojećoj vezi i braku produbiće se emocije i učvrstiti odnos.

Iako će sam početak biti mirniji na neki način, maj će biti mesec u kojem ćete testirati svoju ljubav i brak, posebno u periodu od 8. do 14 .maja, kada vas očekuje napet aspekt Venere – vladara vašeg znaka iz astrološkog polja želja i Neptuna iz Riba koji donosi zanos i luzije. Može se desiti da preko posla upoznate nekog ko će vas zaintrigirati i poljuljati emocije prema sadašnjem partneru. Tema meseca biće i nesuglasice sa partnerom oko finansija. Ne škrtarite.

Slobodnim Bikovima ovaj aspekt može doneti osobu koja će na prvi pogled delovati idealno, ali budite oprezni ukoliko je ta osoba u znaku Blizanca ili Vage. Nakon 20. maja Venera ulazi u znak Raka i za vas dolazi nešto mirniji period, posebno u komunikaciji sa partnerom. Vrlo je moguće da ćete stati na loptu i tenzije koje su postojale tokom sredine maja će splasnuti.

POSAO I FINANSIJE

Na samom početku maja bićete puni energije i elana za nove poslovne poduhvate. Ipak vrlo je moguće sa će vam finansijska situacija biti pomalo nestabilna, posebno do 10. maja, jer će Venera iz vašeg polja finansija i zarade praviti napete aspekte sa Saturnom, a zatim i sa Neptunom.

Čuvajte novčanike i lične stvari između 9. i 13. maja. Dobru zaradu i promet imaće svi Bikovi koji se bave trgovinom i poslovima vezanim za komunikacije, transport i medije. Posle 20. maja, kada Venera pređe u vaše astrološko polje komunikacije, atmosfera među kolegama i sa nadređenima se popravlja. Prihvatite sugestije ili poslovne ponude koje vam već duže vreme nude Jarac ili Vodolija.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.