Astrozenit

astro centar

Blizanci-Mesečni horoskop za februar 2021.

Ljubav

Kroz januar ste prošli tako kako ste prošli I prosto razmišljate – ima li te neke prave ljubavi za vas ili ćete I dalje da nalećete na pogrešne? Situacija stoji ovako – prva dekada meseca baš I nije bajna za neke nove početke, bar ne one koji bilo čemu vrede. Ovo vreme pre iskoristite za ostvarivanje komunikacije sa nekim ko vam je simpatičan, ali ne povlačite konkretnije poteze. Ostatak meseca je već mnogo prijatniji za emotivna dešavanja, pa se opustite I bacite na osvajanje. Ako su vaše aspiracije usmerene ka nekome sa kime radite, ovo bi možda bilo bolje preskočiti. Moguće je da ova osoba baš I nije za vas, a može postaviti I određenu distancu, pa ćete se “lomiti” oko nje bez pravih rezultata. Takođe, još jedan savet za vas – možda u ovom periodu ne bi trebalo slušati prijatelje koji pokušavaju da vas posavetuju u vezi vašeg ljubavnog života, jer mogu nehotice pokvariti ono što ste započeli. Verujte prvenstveno sebi, svojoj intuiciji koja vas vuče ka nekome. Neke lepe I lepršave ljubavne priče sada mogu otpočeti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, još uvek ćete u prvim danima februara osećati posledice nekih malo lošijih dešavanja iz prethodnog perioda. Već posle toga vi I voljena osoba uplovljavate u mirnije vode, gde će se sve odvijati baš onako kako treba. Doduše, možda nećete baš uvek imati vremena jedno za drugo, ali funkcionišete stabilno. Zajednički izlasci I druženja sa prijateljima mogu dodatno pomoći da se više povežete I osećate bolje. Pojedini Blizanci mogu smatrati da je vreme I za neke ozbiljnije korake u vezi.

Posao

Još samo malo zastoja, još samo malo situacija u kojima se teško snalazite, još samo malo pritisaka I ljudi sa kojima je teško pronaći zajednički jezik….i onda je vreme za promenu, za napredovanje. Prva dekada februara će vam verovatno pojesti I ono malo živaca što vam je ostalo, jer će se dani vući u nedogled a ništa se neće dešavati podsticajno po vas. Samo nagoveštaji, samo obećanja, samo odugovlačenja. Od tog momenta pa na dalje imate otvoren put pred sobom, jer je trenutak za akciju došao. Saradnje sa strancima će se u velikoj meri aktivirati, obnoviti, a vi ćete dobiti jednu veliku odskočnu dasku za svoju promociju I napredovanje. Timski rad će postati izuzetno važan, ali na taj način da ćete vi biti osoba koja kreativnošću I idejama daje podsticaj drugima. Vaše dobro raspoloženje, živost se vraća u potpunosti. Doduše, da se razumemo, ljudski ćete se vi naraditi kroz ceo ovaj period, a I odnosi sa kolegama će ponekad biti na ivici pucanja. Novčana situacija će biti promenljiva, I to je nešto na šta ne možete uticati.

Zdravlje

Prva I poslednja dekada meseca su dosta dobre u zdravstvenom smislu. Sredina meseca je pomalo napeta I tada bi trebalo više pažnje obratiti I na svoj imunitet, ali I na sve što je vezano za reproduktivne organe, trovanja, infekcije. Takođe, moguće su I povrede, padovi, posekotine.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK