Astrozenit

astro centar

Blizanci-Mesečni horoskop za jul 2022.

Prva dekada meseca je savršena za emotivne relacije, jer imate inicijativu, imate šarm i tačno prepoznajete kada treba delati i na koji način. Ovo je period da slobodni uđu u jedan zanimljiv odnos, koji može krenuti jako dobro u početnoj fazi, međutim – ukoliko želite i da ga zadržite vrlo brzo ćete shvatiti da je partner možda zahtevniji nego što ste to u početku pomislili. Ispostaviće se da su neke od tek započetih veza više u formi letnje zabave nego nešto što ćete moći da zadržite. Ipak, biće izuzetaka i od ovog pravila. Bićete dosta emotivniji i mekši većim delom jula, pa ćete povremeno imati osećaj da bračni partner ili neko sa kim ste u dužem emotivnom odnosu manipuliše vama i „vrti vas oko prsta“. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, nalazi se u znaku Lava i vašem polju komunikacije, pa ćete brzo shvatiti da je ključ za zajedništvo i funkcionisanje odnosa to da sa dragom osobom razgovarate o svemu što vas muči. Pošto u poslednjoj nedelji meseca Venera kreće retrogradno, moguće je da će sve emotivne relacije od tog perioda biti pod pritiskom i da ćete teško nalaziti zajednički jezik sa partnerom. Ne treba zanemariti ni to da će vaše promene raspoloženja i stavova biti jako naglašene, da ćete se često osećati sputano u vezama i da ćete želeti da menjate nešto. Malo više razumevanja i priče…

Posao

Sve ono vezano za posao i zarade postavljeno je prilično solidno tokom jula. Pošto će Sunce veći deo perioda tranzitirati kroz ovo polje, a polovinom meseca imamo i Mlad Mesec u istom znaku, uložite više sebe jer su velike mogućnosti da će vam se sve ovo i isplatiti. Stoji da će prisustvo Marsa davati povremeno jednu nervoznu „notu“ u vašim poslovnim relacijama, ali to je nešto na šta ćete morati da se naviknete i pokušate da smirujete napete situacije. Mars je vladar vaših poslovnih obaveza, kolega, a u istom polju je i retrogradni Saturn, tako da svakako ne računajte na neku veliku pomoć od ljudi sa kojima radite na dnevnoj bazi. „Svaki čovek za sebe“ – bi otprilike bilo geslo tokom jula, pa ako do sada niste naučili da se najbolje snalazite i funkcionišete sami sa sobom, ovo će vam sada biti potpuno jasno. Stoje vam velike obaveze, ali i dobre mogućnosti za zarade, naročito preko novih saradnji i ugovora. Finansijski deo je znatno bolji nego ranije a možete regulisati i neka dugovanja i to u drugom delu jula.

Zdravlje

U prvom delu meseca dobro, dok od druge polovine jula, što zbog neadekvatne i preterane ishrane, što zbog nerviranja – imate probleme sa stomačnom regijom. Potražite savet nutricioniste.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK