Astrozenit

astro centar

Blizanci-Mesečni horoskop za jun 2021.

Ljubav

Sa Venerom (koja vlada vašim poljem ljubavi) i Suncem u svom znaku, Blizance će tokom ovog meseca u stopu pratiti šarmantnost, dobro raspoloženje i zavodljivost. Ako ste sami, izgleda kao da će biti lako pokrenuti neku emotivnu priču, obzirom da i svojom pojavom i svojom komunikativnošću osvajate bez premca. Samo jedno malo upozorenjce – da, mogućnosti za ljubav su velike, ali zbog trenutnih aspekata koji govore o otežanju u novo započetim vezama, nemojte se razočarati ako ono u šta uđete bude prolaznog karaktera. Da bi neka od ovih veza potrajala, moraćete da se „borite“ za ljubav, što nekima od vas baš i neće odgovarati. Velika očekivanja mogu doneti brza razočarenja – sagledajte realno osobu sa kojom započinjete nešto, da se ne biste kasnije razočarali ili pokajali. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, sada morate biti pametni, ali najviše od svega – strpljivi. Naime, vi lično nećete biti zadovoljni situacijom između vas i voljene osobe i možete, isprovocirani, pokrenuti rasprave koje ne bi vodile ničemu. Imate prilike da izgradite i poboljšate svoj odnos, ali za tako nešto potrebna je hladna glava, dobra komunikacija i mnogo ljubavi. Ako poradite na prva dva segmenta – treći ćete uvećati i učvrstiti. Povremeno će vam sve ovo biti jako komplikovano, ali možete uspeti.

Posao

Poslovni segment će Blizancima dosta dobro funkcionisati tokom juna meseca. Doduše, budite svesni da ćete morati da se prilagodite saradnicima i možda pristanete na neke njihove dodatne uslove ili da se odreknete dela zarade. No, sve ovo ćete nadoknaditi lako na drugoj strani. Neke poslovne obaveze sada čekaju da budu završene i njima ćete morati da posvetite punu pažnju, naročito ako se one vezuju za saradnike iz inostranstva ili za one poslovne partnere koji su dugo uz vas. Još bolja situacija je u drugom delu meseca, kada vaš vladar ulazi u polje ličnosti, a Sunce i Venera se premeštaju u polje posla i novca. Grabite prilike koje će vam se tada ukazati, a nezaposlenima skrećemo pažnju baš na taj period – aktivirajte se jer posao možete dobiti! I privatni segment će krenuti značajnijim koracima na bolje, ali se ne zalećite sa nekim ulaganjima niti u dogovorima sa novim saradnicima – sve proverite pre potpisa!

Zdravlje

Zdravstveni segment promenljiv. Obratite pažnju na grlo i pluća, na žlezde sa unutrašnjim lučenjem, a ženski deo populacije neka proveri hormonski status. Stariji pripadnici znaka imaće problema sa imunitetom, ali i sa hroničnim tegobama, i to naročito u drugom delu juna.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM