astro centar

Devica-Mesečni horoskop za jul 2020.godine

POSAO: Veliki radnik Devica ima predispoziciju da ozbiljno razmisli šta će od svog poslovanja. Tokom meseca možete da očekujete manji finansijski pad, ali to nije kraj. Imate često saradnike oko sebe koji vas sputavaju, treba da se okrenete sebi i svojoj intuiciji jer jedino to može da vas dovede do novca i dobrih poslovnih ideja. Naravno da ćete u periodu retro Merkura biti obazrivi kada su papiri i dokumenta u opticaju: dobro sve pročitati pre nego se pokrene bilo koji posao. Energetski ste u dobrom stanju i puni novih ideja. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Device ili Vodolije. Ne bi trebalo od Škorpije ili Blizanaca da tražite pomoć ili novac.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, jedno prijateljstvo može da vam predstavlja zanimljiv period, gde ćete razviti i nešto više od toga. Treba da se krećete više nego inače. Mnoge slobodne Device će imati utisak da su u vezi sa jednom osobom koja se bavi nekim poslom atipičnim za standarde običnog građanina. Ne treba da verujete toj osobi jer je on/ona samo iluzija i laž. Što pre treba da izađete iz začaranog kruga. Možda ćete ući u brak iz interesa. Device u vezi ili braku biće okrenute poslovnim obavezama pa će odnosi da zahladne. Treba da svoju toplu i razumnu energiju usmerite ka opuštenom odnosu i komunikaciji, kako biste prevazišli predstojeći period.

ZDRAVLJE: Zdravlje je najvažnije, česte nesanice, pad imuniteta. Više vitamina je potrebno, posebno u periodu druge polovine meseca.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.