astro centar

Devica-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Device dočekuju maj pomalo nervozne ili neodlučne. Venera iz vašeg astrološkog polja karme je u lošem odnosu sa Saturnom, iz polja ljubavi oko 3. maja. Može vas staviti na test ljubavi i ohladiti vaše emocije. One strastvene Device mogu doneti odluku o raskidu ili pauzi sa partnerom.

U periodu od 10. do 14. maja mogli biste osetiti neku konfuziju. Brak ili veza biće na ispitu, a neki postupci jednog Bika, Škorpije ili Ribe učiniće da posumnjate u njega. Ipak ne očajavajte, od sredine meseca vaši problemi se rešavaju, a ljubavni odnosi stabilizuju. Posle 23. maja Venera vam donosi mnogo lepog druženja i izlazaka, a slobodnim Devicama ljubav sa prijateljem. Zauzetim Devicama brak ili veza dobija još jednu šansu za spas.

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija za većinu Lavova popravlja se nakon 10. maja. Moguće je vraćanje nekog starog duga na koji ste zabovravili od jednog Strelca, Lava ili Blizanca. Prelazak Marsa u vaše astrološko polje posla, posle 17. maja, učiniće vas ambicioznijim, ali će vas dovesti u centar pažnje što vama izuzetno prija.

Uspeh i napredovanje, ali i stabilizacija neke turbulentne poslovne situacije se dešavaju sredinom meseca. Jedan slučajan susret oko 24. maja sa Vagom, Škorpijom ili Strelcem doneće vam super priliku za saradnju, ali i partnerstvo. Ukoliko se bavite poslom vezanim za trgovinu, umetnost ili radite nešto kreativno, očekuju vas uspešni projekti.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

36 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.