Astrozenit

astro centar

Devica-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Ono čega je potrebno čuvati se sve do treće dekade novembra u emotivnim vezama i brakovima jeste vaša lična sklonost da idete na živce partneru svojim ponašanjima i komentarima. Ukoliko ovo uspete da prevaziđete kraj meseca bi vam mogao doneti mnogo lakše okolnosti i to da se vi i voljena osoba konačno u potpunosti razumete i možete uskladiti. Dok ovaj period ne nastupi, uzdržite se od podbadanja, pogotovo ako nemate nekih pravih razloga za to, i ako su ona odraz vaše lične nesigurnosti ili napetih dešavanja u poslovnom segmentu. Dakle, pravilo je – ne unosite vaše lične probleme u vezu, partner nije dužan da trpi vašu zajedljivost koju je , realno gledano, prouzrokovao neko drugi, a ne on. Umesto toga, aktivirajte strast, koju vam tranzit vašeg vladara Merkura kroz Škorpiju donosi i svi će biti srećni i zadovoljni. Oni koji su slobodni mogu ući u povremene susrete seksualnog tipa, formu neobavezne avanture, ali ipak u nešto što će činiti da se osećate jako dobro. Polje posla vam isto pruža mogućnosti za pokretanje nekih emotivnih priča, ali ovde morate biti oprezni i ne dati sebe odmah na dlanu drugoj strani. Budite malo proračunati i pratite kako se osoba sa kojom ste nešto pokrenuli ponaša. Nemojte se u potpunosti prepuštati, jer još uvek nije pravo vreme za to.

Posao

Odgovara vam tranzit Venere kroz polje posla i zarada tokom ovog meseca jer će naglasiti mogućnost realizacije poslovnih planova i doneti vam bolje finansijske prilive. No, pošto u prvom delu novembra i Mars ulazi u ovo polje, a njegovu energiju je ponekad jako teško ishendlovati, očekujte problematiku i borbu za pozicije i status. Moguće je da će neki pregovori napredovati mnogo sporije nego što ste očekivali, a da ćete vi morati da napravite ustupke koji vam baš i ne idu na ruku. No, sve da se zadrži potencijalni klijent ili da se saradnja započne. Oslonite se na svoje sposobnosti pregovaranja, ali pre početka dogovora dobro izanalizirajte sve opcije, ali se i raspitajte o poslovnim planovima i taktici druge strane. Potrebne su dobre pripreme da bi pregovori mogli da idu u željenom pravcu. Treća dekada meseca je loša i naporna i moguće je da će neke Device u ovom periodu biti pod jakim pritiskom, a pojedini se mogu čak i suočiti sa velikim problemima na poslu, pa i prekidom radnog odnosa.

Zdravlje

Gubitak energije i iscrpljenost biće jače naglašeni tokom celog meseca. Treća dekada je posebno teška, i u psihičkom i u fizičkom smislu. Vodite računa o sebi, odmarajte se i ne dozvolite da stres oslabi prirodni imunitet vašeg organizma. Možda bi bilo dobro, naročito u trećoj dekadi, odraditi i neke, makar osnovne, analize krvi.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK