astro centar

Erotski dnevni horoskop za 11.2.2020

Ovan: Večeras ćete uživati u uzbudljivoj večeri i divljem seksu sa osobom koja nije vaš partner. Ludo i nezaboravno veče je pred vama. Ukoliko imate partnera, potrudite se da on za to ne sazna. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Bik: Sve ono što ste planirali da se dogodi sa osobom koja vas privlači, večeras možete ostvariti. Na vama je da odlučite hoćete li imati seks u vašem stanu ili u stanu osobe koja vas uzbuđuje. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Blizanci: Imate želju da predložite svojoj poznanici neobavezno viđenje ali se pribojavate njene reakcije. Svesni ste da vas seksualno privlači ali ne daje vam jasne signale da želi sa vama seks.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Rak: Danas volite sa partnerom da pričate o stvarima koje vas uzbuđuju.Volite da mu kažete šta želite da vam radi tokom seksa. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Lav: Od tolikih poziva za noćno druženje niste sigurni koji da izaberete. Koga god da izaberete uspeće da zadovolji vašu maštu u krevetu.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Devica: Imate želju da danas zadovoljite sve partnerove fantazije u krevetu. Volite kada vam partner kaže šta ga konkretno izluđuje u krevetu.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vaga: Vođenje ljubavi je ono što biste ceo dan radili, ubedite partner a da je najbolje za oboje da ostanete što duže u spavaćoj sobi.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Škorpija: Moguće je da ćete od bivšeg partnera dobiti fotografije eksplicitnog sadržaja. On zna da vas takve fotografije uzbuđuju i dalje i želi da ponovo bude sa vama.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Strelac: Veče je stvoreno za tajne susrete sa više osoba. Budite oprezni da jedna osoba za drugu ne sazna. Prijaće vam sve to.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Jarac: Partner vam može predložiti druženje sa više osoba. Dvoumićete se da li da prihvatite poziv, a bićete svesni da bi vam to prijalo.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vodolija: Danas vas uzbuđuju fotografije vašeg partnera. Volite da imate partnerove nage fotografije u svom telefonu i prija vam osećaj koji u vama izazivaju.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Ribe: Maštate o osobi koja nije vaš partner i rado biste joj ponudili seks u sitne sate.Ta osoba isto to želi i od vas. Šta čekate?!Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.