astro centar

Jarac-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Jarčevi su jedni od retkih koji će u maju prolaziti bez većih turbulencija. Slobodni Jarčevi će biti fokusirani na posao i vrlo je moguće da će obaveze nositi svuda sa sobom, pa će se emotivna situacija tako preplitati, a nekima od vas, u periodu od 6. do 14. maja, može se desiti ljubav sa kolegom ili preko posla, a on bi mogao biti u znaku Škorpije, Strelca ili Riba.

Jedna velika planetarna promena, prelazak Urana nakon 8 godina u vaše astrološko polje ljubavi i dece u znak Bika, već 15. maja nagovestiće nove događaje. Nakon 20. maja Venera prelazi u astrološko polje partnerstva, braka i veza, pa je vrlo moguće da će više vremena posvetiti ljubavi, a nekima od vas mogli bi se vratiti u prošlost. Jedan poziv Raka, Škorpije ili Bika će vas iznenaditi oko 23. maja.

POSAO I FINANSIJE

U prethodnom periodu napeti aspekti Marsa i Plutona donosili su veće troškove, a moguće je da nije bilo pravo vreme za nov poslovni početak! Sunce iz polja kreativnosti i zabave biće lepo aspektovano u maju, a u periodu između 6. i 17. očekujte veliku zaradu, rešavanje starih dugova, dok će period između 15. i 22. maja biti oodlican za investicije i nova ulaganja!

Ukoliko radite u oblasti estetike ili turizma očekuje vas odličan mesec . Venera, u vašem polju partnerstva, donosi lepu saradnju sa starim klijentima nakon 21. maja. Mars će vam oko 24. maja doneti nov poslovni ugovor i moguću ključnu saradnju sa Rakom, Jarcem ili Vodolijom.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.