astro centar

KAKO IH ZADRŽATI: Vodolije nemojte gušiti, čuvajte Jarčeve tajne, a Bikove pomno slušajte

Ovaj horoskop će vam otkriti kako zadržati muškarca prema njegovom horoskopskom znaku.

Ovan
Kada si sa Ovnom u vezi, moraš uvek uvoditi neke novine i vezu uvek držati aktivnom, jer Ovnovima mnoge stvari brzo postanu dosadne. Oni neće da slušaju priče koje su već čuli, tako da ćeš uvek morati imati na rezervi neke sveže teme za razgovor. Dobro bi bilo da imate dosta različitih prijatelja i dosta različitih interesovanja.

Bik
Bikovi su strastveni. Lojalni su i za uzvrat očekuju isto. Podržavajte njegove snove i planove, i pokažite mu da ste uvek na njegovoj strani. Stalno ga obasipajte gomilom poljubaca i zagrljaja. I budite dobar slušalac.

Blizanac
Oni vide sebe kao izuzetne heroje, tako da mu uvek govorite kako je hrabar, i brzo će pomisliti kako ste njegova srodna duša. Oni imaju ozbiljnu potrebu za nezavisnošću u vezi, tako da mu uvek dajte slobodu i budite mu uvek dobar prijatelj.

Rak
Rakovi ne vole napadne i agresivne devojke, pa ako u vezi budeš jedan nežan slatkiš biće dobitna kombinacija. Rakovi takođe vole i one male kućne poslove tako da napravljeni kolači ili komplet kuhinjskih noževa za njega mogu da budu izuzetan poklon naročito ako je poklon bez nekog naročitog povoda.

Lav
Lavovi ostaju zaljubljeni u devojku koja iskreno podržava osobu koja se nalazi u njemu (koja ga nesebično prihvata onakvog kakav je). Moraš uvek da znaš, šta je to njemu važno (sviranje gitare, automobili itd…) i pokaži mu kako se diviš tim stvarima. Lavovi su darežljivi, pa ako mu dopustiš da se stalno brine o tebi, i ako ga hvališ zbog toga, on će biti jako srećan, a sa tim i ti ćeš biti zadovoljna vezom.

Devica
On će ostati sa tobom ako mu daš do znanja kako ti njemu u stvari trebaš. Pitaj ga za savete, i uvek ga obavesti kako ti njegovi saveti pomažu da rešiš razne probleme. To će ga učiniti da se oseća sigurno pored tebe i pravim muškarcem, tako da ćeš u stvari ti trebati njemu.

Vaga
Moraćeš da mu budeš istinski partner, a ne samo običan privezak. Budi njegov najbolji prijatelj, podržavaj ga u njegovim poduhvatima, i trudi se da uživaš u njegovim pričama. Svoja razmišljanja deli sa njim.

Škorpija
Potrebno im je malo duže, nego drugima da se potpuno otvore prema nekome i da se zaljube, ali kada se otvore oni su u potpunosti odani. Nemoj mu pričati laži i učini da se pored tebeoseća u potpunosti sigurno.

Strelac
Strelčevima treba puno nezavisnosti u ljubavnoj vezi. Ukoliko mu bez ljubomore dozvolite tu malu slobodu, i uvek budite spremni kada je on spreman za zabavu i igrice, u njemu ćete dobiti pravog partnera u uzbuđenjima i ljubavi.

Jarac
Budi iskrena i od poverenja. Ono što on tebi u poverenju kaže, nemoj da prepričavaš drugima. On takođe od tebe očekuje konstantnu podršku i hrabrivanje.

Vodolija
Uvek mu morate dati malo ličnog prostora. Budite sa njim intimni, ali ga nemojte previše gušiti stvarima kao što su tepanje, ili stalno ponavljanje koliko te voli. Da bi dobila ljubav, moraćeš i da je daješ.

Ribe
Oni su veoma osetljivi, pa izbegavajte kritikovanje, pa čak i ako imate sasvim drugačije mišljenje od njega, to pokažite na neki nežniji način. Duboko su romantični, pa u vašu vezu uvek utkaj i niti romantike.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.