astro centar

Kako se čita natalna karta i protumači svoju sudbinu

Može li horoskop da otkrije sudbinu? Mnogi će se složiti da uopšteni dnevni horoskopi u tome ne uspevaju, ali da je natalna karta nešto mnogo ozbiljnije.

Može li vam ona reći da li ste rođeni pod sretnom zvezdom? Šta uopšte znače svi ti znakovi linije u jednom krugu i kako se tumači natalna karta?

Evo šta je ono najosnovnije što treba da znate o tome.

Šta je natalna karta?

Svi smo mi rođeni na određenom mestu na Zemlji, u određeno doba dana, određenog datuma. Baš u to vreme, na nebu su planete raspsredile nekim svojim redosledom. Natalna karta je upravo to – prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Šta nam ona može otkriti? Da li je u zvezdama zaista ispisana naša sudbina?

Male su verovatnoće da će dvoje ljudi imati istu natalnu kartu, osim ako baš nisu rođeni istog dana, u istom mestu i u isti minut. Čak i blizanci se rađaju sa nekoliko minuta razlike, a baš to vreme pravi razlike u njihovom natalnom horoskopu. Odatle i ideja da je svako od nas ima svoju sudbinu zapisanu u zvezdama, u zavisnosti od toga kada i gde smo se rodili.

Svako od nas ima svoju ličnu natalnu kartu ispisanu onog trenutka kad smo se rodili. Ovakav pristup određivanju nečijih karakteristika i sudbine možete naći i u kineskom i u indijskom horoskopu.

Postoji nekoliko pristupa tumačenju natalnih karti i njima se ne opisuju samo lične sudbine. Pored toga što se može uraditi za ljude, ponekad se izračunava i za neke bitne događaje. Tada umesto datuma rođenja njenu izradu bazirate na osnovu datuma, vremena i mesta održavanja događaja. Na primer, ako planirate venčanje ili neki drugi važan događaj u životu, natalna karta može da „predvidi“ kako će taj događaj ispasti i da li je taj dan pravo vreme za to.

***Kada smo kod bitnih događaja, svima nam je važno da tada izgledamo besprekorno i lepo. Celulit ponekad može da nas spreči u tome, ma koliko nam se zvezde poklapale. Nećete potpuno zablistati i uživati u važnom momentu ako se ne osećate dobro u svojoj koži. Jeca je otkrila da celulit ne mora da se krije, već može da se eliminiše. Koristila je moćan,prirodan tretman i zategnula kožu do savršenstva. O čemu se radi? Otkrila nam je tajnu. Saznajte je i vi klikom na ovaj link. https://minutzamene.com/moze-li-se-celulit-zaista-pobediti/

Uporedna natalana karta je način da saznate kako se sa nekim slažete u ljubavi. U tom slučaju se vaša natalna karta upoređuje sa stanjem planeta i njihovim pozicijama na natalnoj karti osobe koja vas interesuje. Ovo se radi posebno za dve osobe. A pročitajte generalno o slaganju horoskopskih znakova u ljubavi.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.