astro centar

Kineski horoskop-Zec pred romansom, Petao ulazi u poslovnu avanturu

Maj je mesec Zemljane Zmije, a godina je u znaku Svinje. Zmija i Svinja su u kineskoj astrologiji dva suprotna znaka, tako da možemo očekivati sukob dve potpuno različite, ali moćne energije.

Međutim, ovo suprotstavljanje može doneti i nešto dobro, a to je pojava strasti i vatrene ljubavne hemije. Poznato je da se često suprotnosti privlače, pa će mesec mj biti u znaku ljubavnog zanosa i romantičnih pustolovina.

Pokušajte da izbegnete sukobe do kraja meseca i uprkos svim preprekama važno je sačuvati pozitivan stav. Optimizam pomaže da se izborite sa raznim teškoćama tokom vatrene borbe Zmija i Svinje.

Pacov
Maj donosi turbulentan period u ljubavi, jer će osećanja biti pomešana i kod slobodnih i kod zauzetih srca. Pokušajte prvo da razumete i zavolite sebe, pa će ljubav lakše doći u vaš život. Na poslu vas očekuje važan zadatak koji može značajno da utiče na dalji tok vaše karijere. Budite pažljivi, napravite strateški plan i dajte sve od sebe.

Bivo
Teško prihvatate drugačije mišljenje, a loša komunikacija postaje glavni problem u odnosu sa partnerom. Budite otvoreni za iskrene razgovore, postanite tolerantniji i dozvolite drugoj strani da iskaže svoje misli i osećanja. To isto važi i za slobodne pripadnike znaka. Na polju karijere ne očekuju vas neke značajne promene, ali ste još uvek na pravom putu. Nastavite da budete vredni i discilinovani, a bićete ubrzo nagrađeni za svoj trud.

Tigar
Maj donosi šansu za jednostavne i dobre promene. Ne plašite se promena, jer one mogu doneti samo svežu, bolju energiju u odnos sa partnerom. Ako tražite ljubav, upoznaćete osobu sa kojom ćete se lako povezati. Morate više da se posvetite poslu kako bi se dogodio napredak. Bolje razradite planove i budite strpljivi. Svaki ubrzan potez može se pretvoriti u veliku grešku.

Zec
Ovo je period novog početka i zanimljivih promena u ljubavi. Uradićete nešto potpuno drugačije sa partnerom, ispravićete stare greške. Slobodna srca šarmiraće jedna intrigantna osoba, a vaše poznanstvo može da se pretvori u divnu ljubavnu romansu. Maj je odličan period za napredovanje, naročito ako slušate intuiciju. Važno je da znate kada treba da se aktivirate na polju ambicija i da pošaljete pravu poruku.

Zmaj
Vaša ljubav će procvetati ovog meseca. Planirate putovanje sa partnerom i spremni ste da se zajedno perpustite nezaboravnim avanturama. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva jer je srodna duša bliže nego što možete da zamislite. Na poslu vas očekuju inovacije, a vi ste rođeni lider. Mnoge kolege će se zalagati za vaše ideje i pratiće vas u svakom potezu.

Zmija
Zauzeta srca očekuje novi balans i harmonija u ljubavnoj vezi. Umesto mirno i poletno da traže novu ljubav, slobodni će ovog meseca osećati nelagodnost i strah. Iako se u maju ništa značajno neće promeniti, kosmos vam tokom leta šalje divnu letnju romansu. Na poslu vas očekuju problemi u komunikaciji sa zaposlenima. Neki planovi se neće odvijati onako kako ste zamislili.

Konj
Imate veliku šansu da iskoristite svoje male tajne sposobnosti kako biste unapredili ljubavni život. Slobodni pripadnici znaka šarmiraće i osvajaće srca na svakom koraku. Na poslu budite oprezni jer je moguće da ćete imati probleme sa komunikacijom. Moguće da ćete pogrešiti sa nekim zahtevima i se nećete dobro razumeti sa kolegama. Ispravite greške na vreme.

Koza
Sudbina vam donosi blagosloven, miran i divan ljubavni život u maju. Ako tražite ljubav, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati nekoga i da će pri prvom pogledu proraditi ljubavna hemija. Na polju karijere dvoumićete se između starih i novih opcija. Na kraju će predvladati nove mogućnosti. Budite informisani, jačajte samopouzdanje i pred vama je lepa budućnost.

Majmun
Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu što raduje ili muči vašu dušu. Tako ćete uspeti da unapredite vaš odnos. Ako ste usamljeni, dozvolite potencijalnoj simpatiji da vas bolje upozna. Na poslu ste fokusirani na ključne stvari, oragnizovani ste i lako prevazilazite prepreke.

Petao
Maj je divan mesec za ljubav. Shvatićete koliko vas zapravo partner voli i ceni. Slobodna srca traže pravu ljubavnu hemiju, žele da osete romantične varnice, a to će ovog meseca u vašem srcu izazvati jedan stranac. Imate neverovatno iskustvo, sposobnosti i talente, zato se ovog meseca slobodno prepustite u novu poslovnu avanturu. Ne plašite se konkurencije, jer zvezde pomažu da budete najbolji.

Pas
Očekuju vas divni trenuci sa partnerom i ponovo postajete jako bliski. Ovo je srećan mesec ako tražite novu ljubav, očekuju vas slatka romantična otkrića. Moguće da će se u vašem životu pojaviti stara ljubav. Pažljivo gledajte, slušajte i napravite mentalne beleške kada je u pitanju posao. Morate da imate važne dokaze i informacije na putu ka uspehu.

Svinja
Samo iskren razgovor može spasti odnos od laži, prevare i nerazumevanja. Saslušajte partnera! Ako tražite ljubav, očekuje vas period isceljenja srca. Oslobodili ste se duhova prošlosti i spremni ste za novu romansu. Ne prihvatajte negativne odgovore na polju karijere i ne razmatrajte zašto se loša situacija dogodila, već se aktivirajte i nikada ne odustajte od svojih ciljeva.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.