astro centar

Lav-Mesečni horoskop za jul 2020.godine

POSAO: Prva polovina meseca je naporna i teška. Iako će retro Merkur krenuti, ipak puno kretanja, komunikacije. Srećan ishod na kraju sa saradnicima i okruženjem. Postićićete veći autoritet, uvažavanje kako kod podređenih tako i kod nadređenih. Posebno aktivan period za privatan posao od druge polovine meseca. Uradićete ono što niste završili tokom proleća. Dobar odnos sa Vagom, Strelcem ili Vodolijom. Treba da imate pomoć ili nekog ko bi bio vaš konsultant. Dosta ideja imate, organizacija je potrebna kako biste to sproveli u delo. Lavovi koji su nezaposleni, treba da se pokrenu kroz poslove vezane za prevoz robe ili odlazak u inostranstvo po robu koja nema na domaćem tržištu. Uglavnom, juli će biti više radan nego mesec odmora.

LJUBAV: Ljubavna veza u kojoj se nalazite ima tendenciju da se pretvori u hladnu atmosferu, dan za danom. Svoj ego umirite, iako je to teško jer ste prirodno predstavnik egoističnog stava. Partner je uvek pažljiv sa vama, prašta vam. Vi volite tu osobu, ali volite i dinamiku u vezi. Potrebno je da manje iznosite svoje stavove, mišljenja jer ćete tako sačuvati mir u vezi, bar dok retro Merkur ne krene u direktan hod. Slobodni Lav biće sklon kraćim vezama. Ovo je period za opuštanje i neulaženje ni u šta bitno. Iako ste zavodljivi po prirodi, pokušaćete da se pokrenete na nešto ozbiljnije. Dobar odnos sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

ZDRAVLJE: Zbog retrogradnog Merkura morate biti oprezni sa kardiovaskularnim sistemom. Važno je kontrolisati se i posetiti na vreme specijalistu.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.