Astrozenit

astro centar

LAV ŽELI UGLED, RIBE TRAŽE LJUBAV: Bez ovih stvari horoskopski znakovi NE MOGU DA ZAMISLE ŽIVOT!

Bez čega ne možete da zamislite život: Bik ne može bez sna, hrane i novca, dok su za Devicu najvažniji sigurnost, umerenost i red.

OVAN

Nezavisnost, kretanje i vlast čine vas srećnim, jer vam je neophodna sloboda. Ne volite nikome da polažete račune i ne podnosite da vas neko kontroliše. Akcija vam je često važnija od konačnog rezultata, a gomilanje obaveza vas ne brine, jer često radite i na odmoru.

BIK

Bez sna, hrane i novca ne možete da zamislite život. Potrebno vam je najmanje sedam-osam sati sna. Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate, ali kada vaša ljubav prema hrani dovede do viška kilograma, pribegavate brzinskim dijetama. Kada nemate novca, najradije biste prespavali taj “ružan san”.

BLIZANCI

Sloboda, intelektualna dinamičnost i komunikacija su tri čarobne reči u vašem životu. Vaša radoznala i znatiželjna priroda podstiče vas da otkrivate uvek nešto novo, a želja za znanjem dovodi vas u različite situacije koje podstiču vaš intelekt. Uživate kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

RAK

Ne možete da zamislite život bez porodice, ljubaznosti i harmonije. Ukoliko vam nedostaje familija, možete da osetite i fizički bol. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost, dok vas potreba za harmonijom čini sklonim povlačenju u svoj svet. Na taj način izbegavate suočavanje sa surovom svakodnevicom.

LAV

Šta je Lav bez ugleda, izobilja i svite? Uživate u moći i slavi u razredu, porodici, na radnom mestu. Stremite visokim ciljevima i želite da i drugi vide kako vi imate sve. Potrebna vam je svita sledbenika, zbog čega ste u dobrim odnosima i sa rođacima i sa poznanicima, na koje nastojite da proširite svoj uticaj.

DEVICA

Tri glavne stvari u vašem životu su sigurnost, umerenost i red. Radije se opredeljujete za dugoročnu sigurnost nego za spontano uživanje. Ne volite da rasipate novac, vreme i energiju. Uvek volite da znate na čemu ste i na koga možete da računate, a propise poštujete zbog lakšeg snalaženja u životu.

VAGA

Ravnoteža, udobnost i zajednica za vas su najvažnije. Ne podnosite preterivanje ni u čemu i volite da sve bude u ravnoteži. Odmor je važan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Brak je idealan za vaš znak, jer posedujete urođeni dar za život u zajednici.

ŠKORPIJA

Tri ključne stvari u vašem životu su seksualnost, dominacija i igra. Da biste mogli normalno da funkcionišete, vaš erotski život mora da bude bogat. Teško prihvatate ravnopravne odnose jer u odnosu prema drugima morate da imate dominantnu ulogu. Volite da rizikujete, pa vam igra najbolje pomaže da se opustite.

STRELAC

Bez druženja, planiranja i putovanja, vi kao da ne živite. Potrebna vam je podrška prijatelja, mada ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske. Pred sobom uvek morate da imate plan koji vas vuče napred, a najbolje se osećate kada ste daleko od kuće.

JARAC

Potrebni su vam razumevanje, status i poredak kako biste savršeno funkcionisali. Onaj ko želi da zadobije vaše poverenje samo treba da pokaže razumevanje za vas. Odmalena kujete plan kako da se popnete na vrh, gde ćete biti nezavisni i slobodni. Perfekcionizam, upornost i nepokolebljivost vaši su glavni aduti.

VODOLIJA

Nezavisnost, sloboda i bratstvo. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umete da pokažete velike emocije. Sanjar ste i idealista, stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Umete i da planirate, pošto vama, osim Saturna, upravlja i Uran, planeta budućnosti, a najbolje se osećate kada pomažete drugima.

RIBE

U životu su vam neophodni ljubav, religioznost i posvećivanje. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izleči. Stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu. Kroz molitvu i meditaciju, postižete duhovni mir. Dobar ste saradnik, uvek spremni da se žrtvujete za kolege.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM