Astrozenit

astro centar

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021

OVAN

Vaša pažnja se preusmerava sa polja karijere na polje spiritualnosti nakon 19. februara. Ovo je period za rekapitulaciju vašeg dosadašnjeg uspeha i postavljanje novih ciljeva. Ovog meseca otvaraju vam se brojne mogućosti kada su u pitanju putovanja.

Potrudite se da proširite svoje kontakte, kako bi osigurali sebi lakši napredak. Ukoliko razmišljate o promeni svog posla, pažljivo proučite date mogućnosti.

Finansijski prosperitet se očekuje tokom ovog meseca, a prihodi mogu biti dodatno poboljšani. Imate podršku vaših nadređenih kao i

BIK

Vaša kreativnost biće vrlo izražena ovog meseca. Nakon prve nedelje februara, napredovanje na polju karijere zavisiće isključivo od vas. Vaša intuicija vam umnogome može pomoći.

Napredovanje u karijeri favorizovano je i ovog meseca. Ukoliko prihvatite izazove, izvesne su povoljnije poslovne prilike. Uticaj planeta na finansijsku situaciju je vrlo povoljan. Poslovna putovanja mogu biti veoma profitabilna.

Uložite vreme u širenje svojih društvenih krugova, naročito u trećoj dekadi februara. Venera vam je ovog meseca naklonjenija, te možete očekivati puno romantičnih mogućnosti. Ukoliko ste u vezi, možda ćete biti spremni na sledeći korak.

Poželjna je detoksikacija organizma, kao i dovoljna količina odmora.

BLIZANCI

Svoje ciljeve ostvarujete zahvaljujući svojim kontaktima. Ovog meseca fokus pada na polje karijere. Najveći uspeh možete zabeležiti u trećoj dekadi februara. Dozvolite da se sve odvija svojim tokom. Dodatni finansijski prihodi su veoma mogući.

Dešavanja na polju romanse su prisutna tokom celog meseca. U drugoj polovini meseca biće vam potrebno više iskazivanja ljubavi i prisnosti. Vaš ljubavni život zavisi od izbalansiranosti privatnog i poslovnog života. Može se desiti da ljubav pronađete među svojim prijateljima. Iako se po prirodi brzo zaljubljujete, na vama je da iskažete koliko ste zagrejani za nešto ozbiljnije.

Preporučuje se više odmora i zdrava ishrana.

RAK

Svoje ciljeve ćete postići zahvaljujući svojoj društvenosti i prilagodljivosti. U februaru fokus pada na polje karijere, a možete očekivati i dodatne finansijske prihode. Međutim, u drugoj polovini meseca može doći i do povećanja troškova, zvog čega treba pripaziti o merama štednje. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, ovaj mesec je povoljan za to.

Imaćete podršku članova porodice po pitanju vaših finansijskih poduhvata.

Ljubav možete naći u krugu prijatelja ili u svom radnom okruženju. Ukoliko ste u vezi, i razmišljate o sledećem koraku, savetuje se da sačekate nešto povoljnije planetarne aspekte.

Zdravlje je odlično.

LAV

Karijera i lična dostignuća biće vam važnija ovog meseca od emotivnih potreba i porodičnih problema. Kako bi došli do svojih ciljeva, savetuje se da igrate na kartu šarma.

Budite prilagodljivi, budući da nećete imati kontrolu na koju ste navikli nad pojedinim situacijama.

Do prve polovine meseca možete očekivati neispunjavanje vremenskih rokova na polju finansija, odnosno određena kašnjenja. Savetuje se izrazita obazrivost na polju novih ulaganja. U drugoj polovini meseca planetarna kompilacija je znatno povoljnija, te je izvesno povećanje prihoda.

Odnosi sa partnerom biće harmonični. Izvesne su brojne romantične prilike, a ukoliko ste već u emotivnoj vezi, ovo je povoljan period da načinite sledeći korak.

Savetuje se izražena fizička aktivnost u prve dve dekade februara.

DEVICA

Fokus pada na vaš privatan život. Biće vam bitniji uspeh vaših bližnjih od ličnog. Bićete prilagodljivi u raznim situacijama i društvenim krugovima kako bi došli do svojih ciljeva. Planetarni aspekti vam donose manje dinamičnosti nego inače, što će vam pružiti mogućnost da se skoncentrišete na sticanje boljih metoda za postizanje uspeha.

U februaru ćete pokušavati da svoja duhovna uverenja sprovedete u svakodnevne aktivnosti.

Ukoliko ste u potrazi za poslom, na pomolu su neke zanimljive ponude. Uticaj planeta na polje finansija je vrlo povoljno. Prihodi se mogu povećati zahvaljujući inovativnim idejama i kontaktima.

Ulaganje u nekretnine biće profitabilno.

Ukoliko ste sami imaćete brojne mogućnosti da uplivate u emotivne veze, ali vaš perfekcionizam se može naći na putu ka nečem ozbiljnijem.

Zdravlje je prilično delikatno. Upražnjavanje joge ili meditacije vam može biti od velike pomoći.

VAGA

Nakon 4. februara sledi period uživanja u kućnom okruženju sa porodicom. Imaćete punu podršku porodice za vaše poduhvate. Ovog meseca karijera je u sporednom planu. Ipak, Venera će favorizovati vaš finansijski prosperitet sve do 19. februara. Vaša kreativnost i inovativnost vam može pomoći u tome. Nakon 19. februara, povećavaju se i troškovi.

Ukoliko niste u emotivnoj vezi, ovo je odličan period da uplivate u istu. Do 23.februara zabava i uživanje biće vam primarni, nakon čega težite ozbiljnijim i posvećenijim odnosima. Ukoliko imate decu, mogući su nesporazumi, budite saosećajniji i dajte im vremena da izgrade prijateljski odnos sa vama.

Držite se zdravog režima ishrane i rednovnog vežbanja.

ŠKORPIJA

Ovog meseca bićete veoma motivisani za postizanje uspeha na polju karijere. Vaš naporan rad biće nagrađen unapređenjem i novčanim benefitima. Svoje poslovne planove postavićete tako da ćete imati dovoljno vremena za sebe i svoje bližnje.

Finansijski aspekt je povoljan do 19. februara, nakon čega će biti potrebno više napora nego inače. Ulaganja u nekretnine biće izuzetno profitabilna.

Osećaj zadovoljstva i zabave je mnogo više prisutan ovog meseca.

Vaš ljubavni život biće uzbudljiv. Ukoliko niste u vezi, tragaćete za partnerima koji umeju dobro da iskažu svoja osećanja, a biće vam interesantni i oni sa neobičnim idejama.

Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom odmora.

STRELAC

Ovog meseca ćete biti izuzetno dinamični, kreirajte svoju sudbinu onako kako vama odgovara. Tokom meseca dosadašnja situacija se menja i kontakti vam postaju bitniji nego ranije. Ukoliko ste zainteresovani za studije ili neki kurs, ovo je dobar period da započnete nešto od toga.

Kratko putovanje je izvesno ovog meseca.

Ukoliko tražite posao, dobićete dobre ponude. No, karijera vam ovog meseca nije prevashodna.

Planetarni aspekti na polju finansija su izuzetno povoljni. Ulaganja u neke velike projekte mogu biti veoma isplativa na duže staze.

Do 16. februara budite izuzetno obazrivi na polju ljubavi, može se desiti da u afektu kažete ono što ne mislite. Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u svom okruženju.

Usporite tempo, smanjite stres. Masaže i opuštanje znatno će poboljšati vaše zdravlje.

JARAC

Vrlo ste ambiciozni. Vaš uspeh biće glavni cilj ovog meseca. Nakon 19. februara proširićete svoju bazu znanja učenjem o nekim novim tehnikama komunikacije. Finansijski napredak biće podstaknut od strane porodice. Ukoliko planirate da investirate u neki projekat, ishod može biti vrlo profitabilan. Profit se može povećati redukcijom pojedinih troškova.

Premda, zaintresovani ste i za uživanje i ostvarivanje na polju romanse. Ali dešavanja na polju ljubavi neće biti preterano izražena. Prolazne romanse verovatnije od ozbiljnijih dešavanja. Povoljan aspekt Venere povećava vašu atraktivnost.

Posvetite nešto više pažnje sebi i svom izgledu.

Zdravlje je odlično.

VODOLIJA

Ovo je pravo vreme da iskoristite svoju nezavisnost kako bi postigli ono što želite. Nema potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama.

Postoji tendencija da se ovog meseca prepustite ličnim zadovoljstvima. Ulagaćete u sebe, što će vas činiti privlačnijim. Planetarni aspekti vas takođe čine vrlo ambicioznim.

Finansijski uspeh je zagarantovan, a vaš partner može igrati veliku ulogu u tome, pretežno nakon 19. februara.

Porodična situacija vam može zadavati dosta stresa, uglavnom zbog nesporazuma. Komunikacija i tolerancija su ključ rešavanja problema.

Lako sklapate nova prijateljstva. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom bice harmoničan. Ako svoju drugu polovinu još uvek niste pronašli, ovo je period gde su na polju romanse dešavanja zahvaljujući vašoj harizmi i senzualnosti.

Zdravlje je dobro.

RIBE

Fokus pada na polje karijere i vaših ambicija. Pokušaćete biti agresivni u svom pristupu postizanja vaših ciljeva. Bićete u mogućnosti da kontrolišete različite situacije. Povoljani aspekti Jupitera vam donose finansijski uspeh.

Ovog meseca duhovno uzdizanje će imati uticaja na različite aspekte vašeg života. Svoje ciljeve lako možete postići oslanjajući se na svoju intuiciju, a vaš trud će se isplatiti ako iskoristite svoju originalnost.

Ukoliko ste nezaposleni, bićete u mogućnosti da nađete posao prema vašim potrebama.

Dodatan priliv novca možete očekivati nakon 23. februara.

Vaš partner može biti preokupiran svojim obavezama, zbog čega se možete osećati zapostavljeno. Razumevanje, tolerancija i komunikacija su ključ za rešavanje datog problema.

Zdravlje je odlično.

članova porodice.

Ukoliko ste sami ljubav možete pronaći u okviru svoje profesije, i to nekoga ko vam može pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Ljubav na prvi pogled je takođe izvesna.

Zdravlje je odlično

 

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM