Astrozenit

astro centar

Mesečni horoskop za januar / siječanj 2021

Ovan
Posao: Na poslovnom planu stvari će biti sjajne. Dobar kraj prethodne godine će se nastaviti i vaš posao će cvjetati. U takvim uslovima je lako zadržati dobro raspoloženje. Dobro je poznato da je veljača najgori mjesec za većinu biznisa, pa imajući to u vidu, nemojte puno uzlijetati tokom siječnja, pripremite se da veljača prođe što je lakše i bolje moguće. Bilo bi dobro da razmislite o tome da prošite svoj posao i da steknete još suradnika.
Ljubav: Što se tiče ljubavi situacija bi trebala biti stabilna za većinu Ovnova. Novogodišnja noć neće donijeti previše drastičnih promjena za većinu vas. Potrudite se da iskoristite praznike na najbolji mogući način i da ih provedete s osobama koje volite i koje vole vas. Praznici brzo prođu i brzo se vraćamo u kolotečinu i zbrku, tako da zastanite malo i posvetite se voljenim osobama i svom dragom partneru. Te osobe su uvijek tu za vas kada vam je to najpotrebnije pa imajte to u vidu uvijek.
Zdravlje: Trudite se da malo više šetate i da više vremena provodite vani čak i kad su hladni dani. Vaš organizam će vam jako biti zahvalan zbog toga i unaprijedit ćete cjelokupno zdravlje i ojačati svoj imuni sistem. Ukoliko već niste, obavezno uvrstite neki čaj u svakodnevnu rutinu za bolje zdravlje.
Bik
Posao: Zašto se brinete i uzrujavate oko posla u tolikoj mjeri kada su stvari ipak sasvim u redu? Pokušajte manje brinuti, a da više vremena provodite razmišljajući kako svoje poslovanje da unaprijediti i povećati svoju zaradu i produktivnost. To će vam puno više biti od koristi, a i osjećat ćete se bolje, motiviranije i sretnije. Što manje vremena provedete brinući o svom poslu, sve su vam veće šanse da budete sretni i zadovoljni s onim što trenutno imate.
Ljubav: Na ljubavnom planu su moguće manje turbulencije, pa tako slobodni Bikovi prvih dana siječnja mogu upoznati zanimljivu osobu s kojom mogu započeti ozbiljnu vezu. Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati puno poteškoća da stvari očuvaju onakvim kakve jesu. Jedino je bitno da ne zaboravite pokazati ljubav prema svom partneru jer svakome od nas treba malo pažnje, nježnosti i ljubavi.
Zdravlje: Iskoristite ove praznične zimske dane da udahnete svježeg zraka, dobro se odmorite, napunite energijom i posložite stvari na svoje mjesto. Zdravlje tijela dolazi iz zdravlja uma i zdrave hrane koju unosimo. Zato je početak Nove godine i prvi mjesec u 2021. idealan trenutak da počnete sa zdravijim navikama.

Blizanci
Posao: Na poslovnom planu se sve polako vraća u normalu, nakon burnog prosinca i Novogodišnje noći. Sada do kraja siječnja nastupa period malo slabije aktivnosti, sporijeg tempa i većeg odmora. Zato ovaj period iskoristite da ne razmišljate previše o poslu. Trudite se da odmorite mozak što je više moguće i da ukoliko ste u mogućnosti negdje otputujete i posao ostavite po strani.
Ljubav: Ovaj siječanj bi vam mogao donijeti pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maksimalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju obitelj. Iako možda nitko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i s razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite s razumijevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjit ćete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, netko mora početi prvi.
Zdravlje: Kako vas preplavljuju nove pozitivne energije i visoke vibracije, tako će se većina vas osjećati i bolje što se zdravlja tiče. Niotkuda će se stvoriti svijest o tome da ne morate toliko jesti da biste ostali zdravi. Naprotiv, možete jesti jako malo hrane i postići savršeno zdravlje. Recite ne prazničnom prežderavanju i potrudite se da se hranite zdravo i da samo zdrave i čiste misli stavljate u svoj um.

Rak
Posao: Iako još uvijek traje faza kada nižete uspjehe na poslovnom planu, ne dozvolite da vam mali padovi poljuljaju samopouzdanje i pozitivnost. Sve stvari se poslože na kraju baš onako kako treba. Pred vama je sasvim korektan mjesec tako da što se posla tiče nemate previše razloga za brigu. Sve se odvija standardnim tokom kada je siječanj u pitanju tako da budite bez brige i iskoristite ovaj mjesec za malo više odmora i opuštanja.
Ljubav: Sredinom siječnja je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vrijeme za novu ljubav. Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog mjeseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i s ostalim članovima svoje obitelji i da učinite da i njima praznici prođu u miru i ljubavi.
Zdravlje: Krajem siječnja se posebno pričuvajte što se zdravlja tiče, jer su moguće bezazlenije prehlade. Ne dozvolite da svoj organizam zatrujete junk foodom tokom praznika već jedite umjereno i hranite se zdravije. Idealno je da početak nove godine bude početak i mnogo zdravijih navika. Pored zdravijih navika što se prehrane tiče, bilo bi dobro da vodite računa i što unosite u svom um. Ugasite TV i slična čuda koja vam samo pune glavu crnim vijestima, tugom i nervozom. Odaberite neke lijepe i poučne knjige koje će vam podići nivo svijesti i izdići iznad sivila u kojem se svijet trenutno nalazi.
Lav
Posao: Karijera vam je napredovala posljednjih mjeseci, ali poslije praznika očekujte da ćete raditi malo jačim tempom nego inače. Tokom prazničnih neradnih dana će se nagomilati dosta stvari koje ćete poslije morati odraditi od druge polovice siječnja. Ipak, to vas ne treba brinuti jer ćete vi svakako sve to postići i odraditi na vrijeme kao što to uvijek i biva. Tako da – bez brige i samo opušteno.
Ljubav: Ovaj siječanj će biti dosta aktivniji i življi nego prosinac. Dok ste se u prosincu pripremali za Novu godinu i praznike, pa niste imali vremena za ljubav, siječanj je sada pravi trenutak za to. Svi slobodno lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima siječnja upoznaju novu osobu s kojom mogu započeti jako lijepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.
Zdravlje: Zdravstveno stanje bi se trebalo u velikoj mjeri popraviti tokom ovog mjeseca pa bi neki problemi koje vučete iz 2018. mogli polako nestati. Da bi se to desilo, jako je bitno da ostajete pozitivnog duha i da ne dozvolite crnilu sadašnjice da vas obuzme i da postanete ogorčeni na sve i na svakog. Svatko ima svoj put i svi ti koje smatrate da su loši, takvi su zato što imaju nisku svijest. To je sve jedan put koji oni moraju proći. Zato se potrudite da imate razumijevanja za sve i da ne dozvolite da to utječe loše na vašu psihu i zdravlje.

Devica
Posao: Iako ste poznati po tome da na poslu više brinete da drugima udovoljite nego sebi, ovog siječnja bi konačno to bi se moglo malo promijeniti pa da i sebe stavite konačno na prvo mjesto, bar na kratko. Potrudite se da se ovog mjeseca malo više odmorite, nakupite pozitivne energije i onda da krajem siječnja i početkom veljače krenete u nove radne pobjede bez puno stresa i nervoze.
Ljubav: Na ljubavnom planu nema nekih većih promjena za sve zauzete rođene u ovom horoskopskom znaku. Za slobodne Djevice moguće su nove ljubavi, ali tek krajem ovog mjeseca. U prvoj polovici januara odvojite dovoljno vremena za svoje voljene članove obitelji, a pravi partner će doći kada se najmanje budete nadali, a u isto vrijeme kada najviše budete spremni za to.
Zdravlje: Iako ste u 2018. godini imali dosta raznih zdravstvenih problema, situacija od Nove godine bi se trebala postepeno popravljati pa bi tako neki od zdravstvenih problema trebali iščezavati. Bilo kako bilo, najbitnije je da održite zdrav razum i pozitivnu psihu jer je to najbitnije u današnje vrijeme kada je pritisak i stres prisutan svuda oko nas.

Vaga
Posao: Siječanj je mjesec kada se većina Vaga doslovno vraća u igru – što se posla tiče. Kraj godine možda nije bio najsretniji za vas, ali zato početak 2021. svakako to može biti. Potrebno je samo da odredite prioritete i da uložite malo truda. To će vam se višestruko isplatiti već krajem ovog mjeseca. Zato, prionite na rad, zasučite rukave i rezultati će doći prije ili kasnije. Budite strpljivi i vjerujte u proces.
Ljubav: Vaš problem je što puno brinete za druge osobe. Iako to dolazi izvorno iz ljubavi i suosjećanja s njima, ne dozvolite da to toliko utječe na vas i da vam remeti svoj mir i sreću. Trudite se da svoju vibraciju dodatno podignete pa da tek onda iz te pozicije vidite kome možete pomoći. Iz niske vibracije slabo kome možete pomoći jer ćete se onda samo vrtjeti u krug i ostajati u tom stanju.
Zdravlje: Ne dozvolite da vas praznična euforija omete i poremeti vaše planove i ono što ste do sada postigli. Počeli ste lijepo raditi na sebi, krenuli ste uvoditi zdravije navike i način prehrane, voditi računa o svom zdravlju. Samo tako nastavite. Možete sebi dati oduška nekoliko dana oko praznika, ali nakon toga se vratite na dobar put zdravlja i duhovnosti.
Škorpion
Posao: Nova godina i prvi mjesec u njoj, odlični su za pokretanje novih poslovnih poduhvata. Ne plašite se promjene. Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim stanjem ili smatrate da zaslužujete više, imajte hrabrosti da preuzmete inicijativu i probate nešto bolje. Za početak to ne mora biti full time, već prvo u slobodno vrijeme radite na razvijanju te svoje nove poslovne ideje. Vremenom ćete vidjeti ima li to ima perspektivu i kako se razvija. Ne dozvolite da vas neuka mišljenja ljudi oko vas pokolebaju. Najbitnije je što vi mislite o tome i imate li vjere u to što radite. Ako je odgovor da – samo naprijed bez puno oklijevanja.
Ljubav: Ovog mjeseca se trudite biti praktični. Kao da ste pomalo zaboravili kako to izgleda biti romantičan i zaljubljen. Pokušajte ponovo probuditi tu svoju stranu u sebi. Vaš partner će vam biti neizmjerno zahvalan. Također, posvetite dovoljno vremena svojoj obitelji. Svi oni su tu da vas nečemu nauče. Prije svega da volite i da imate maksimalno razumijevanje.
Zdravlje: Stanje na zdravstvenom planu se malo popravilo za većinu Škorpiona. Tako bi trebalo da ostane i ovog mjeseca. Ono što je do vas: potrudite se da date svoj maksimum. Ne možete jesti svakakvu nezdravu hranu i gledati gluposti na TV i očekivati da budete zdravi. Poradite na svojim navikama, i one štetne i nezdrave zamijenite zdravijim. Također se više krećite i budite više aktivni. Vaše tijelo će vam biti zahvalno zbog toga.

Strelac
Posao: Sada je pravo vrijeme da sprovedete u djelo ideju koja vam dugo stoji na umu. Nikada nije kasno iako vam se to možda na prvi pogled čini. Sjetite se samo koliko je ljudi postiglo uspeh tek u 60-im ili 70-im godinama života. Mislite li da su oni smatrali za sebe da im je kasno? Mislite li da bi postigli taj uspjeh da su mislili da je to u startu propalo i da uzalud gube vrijeme? Naravno da nisu. Vjerovali su u sebe i slijedili svoje ideje i instinkte. Tako možete i vi uraditi, i sada je baš pravo vrijeme za to. Samo ustrajte i vjerujte u sebe i kreaciju.
Ljubav: Prava ljubav nikada nije bila bliža za sve slobodne Strijelce. Dopustite da vam se ljubav dogodi i možete ovog mjeseca upoznati ljubav svog života s kojom možete kasnije započeti i zajednički život. Samo nemojte imati predrasude i čuda se mogu dogoditi za sve vas koji ste slobodni. Za one koji su već u ozbiljnim vezama ili brakovima, trebalo bi sve da bude mirno, bez puno turbulencije. Samo se čuvajte svađa krajem mjeseca.
Zdravlje: Iako u posljednje vrijeme primjećujete pojavu većeg stresa i nagomilanih briga, ne želite to podijeliti s vama bliskim i dragim osobama. To je uglavnom greška. Nagomilan stres i briga s kojoj se nismo pravilno suočili ili podijelili sa nekim, vremenom može dovesti do bolesti i još većih problema. Najbolje je da ono što vam stoji na duši, što vas pritišće i muči, podijelite s osobom u koju imate najviše povjerenja. Tako ćete olakšati dušu i učiniti dobru stvar za opće stanje svog organizma i zdravlje generalno.

Jarac
Posao: Za većinu Jaraca, siječanj je vrijeme kada se stari poslovni problemi ostavljaju iza sebe, a grade nove vizije i ideje za poslove u budućnosti. Za neke od vas moguće je da dobijete konkretniju ponudu za posao u inozemstvu. Dobro razmislite o takvoj prilici jer se možda neće ukazati ponovo. Sve što ste do sada radili možda vas nije ispunjavalo u dovoljnoj mjeri pa vam je potrebna nekakva promjena.
Ljubav: Na ljubavnom planu moguće su veće turbulencije kako mjesec bude odmicao. Za one koji su u braku moguće su manje razmirice i svađe. Ne dozvolite da vas to poremeti, uvijek imajte na umu koje su prave vrijednosti i zašto ste uopće sa svojim partnerom ušli u brak. Prisjetite se njegovih najvećih kvaliteta, nemojte stalno vrtjeti u krug njegove mane. Vaš partner želi vidjeti najbolju verziju vas pa se zato potrudite da prvo vi budete najbolji što možete, a onda će vas i partner prirodno pratiti u tome.
Zdravlje: Zdravlje bi vam ovog mjeseca moglo ići na ruku. Iako ste u 2018. imali zdravstvenih problema, sada bi se situacija mogla polako popravljati. Doduše, ne očekujte drastične promjene na bolje, jer su one uglavnom moguće tek od proljeća, ali ipak bi se u siječnju mogli već osjećati dosta bolje nego većim dijelom prošle godine.
Vodeolija
Posao: Za većinu Vodenjaka ovo možete biti mjesec kada ćete konačno skloniti fokus sa posla i više se posvetiti sebi i svojoj obitelji. Oni će to znati cijeniti. U početku ćete se brinuti oko posla, da slučajno on ne trpi, ali vremenom ćete shvatiti da vam toliko posla ništa specijalno dobro nije ni donijelo, osim malo više novca koji se svakako potroši do sljedeće plaće. Uzmite malo više vremena za sebe i nećete se pokajati.
Ljubav: Sve se odvija po starom planu uglavnom i tako bi trebalo biti do kraja mjeseca siječnja. Ne očekujte neke veće promjene, osim u rijetkim slučajevima. Slobodni Vodenjaci će vjerojatno morati još malo pričekati dok ne upoznaju ljubav svog života, dok će zauzeti uživati sa svojim partnerom u lijepim praznicima.
Zdravlje: Što se zdravlja tiče tu su moguće manje prehlade sredinom mjeseca, ali to ćete vrlo lako prebroditi uz malo vođenja računa o tome što jedete i pijete. Gazirana pića i alkohol zamijenite čajevima i već ste veliki korak ka boljem zdravlju napravili.

Ribe
Posao: Iako ste skloni tome da se kroz zimu onako samo provučete, pa da onda tek od proljeća krenete u jače poslovne poduhvate, sada je situacija takva da možda ne morate čekati do proljeća da bi neke poslovne ideje realizirali. Imajte hrabrosti da krenete u nešto bolje što osjećate da zaslužujete.
Ljubav: Ovog mjeseca će sve ovisiti o tome što vi želite u ljubavi. Ako želite novog partnera, vrlo je moguće da ćete to ostvariti već u drugoj polovici siječnja. Također, ako želite poboljšati odnos sa svojim već postojećim partnerom, možete i to ostvariti. Zato, dobro razmislite što želite jer vam se to ovog mjeseca skoro sve može ostvariti.
Zdravlje: Što se zdravlja tiče trebalo bi biti bez većih promjena. Zdravstveni problemi koji su vas mučili u 2018., uglavnom će još uvijek biti tu s tim što bi trebali biti manjeg intenziteta. S njima bi se trebali “izboriti” već od proljeća.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM