Astrozenit

astro centar

Mesečni horoskop za novembar 2022.godine

Pronađite svoj znak i saznajte šta vas očekuje tokom meseca novembra!

Ovan

Posao
Ovnovi ovog puta bezupešno udaraju glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promene i videćete da će sve krenuti na bolje. Novembar vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i staviti vas na noge što se tiče finasija.

Ljubav
U ljubavi vam zato ovog meseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i srećni. Osoba u znaku Lava vam prija i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što setiče emocija, ali se polako otvarate. Romantična putovanja bi mogla dobro doći i vama i partneru.

Zdravlje
Zdravstveno stanje vam je ovoga meseca dobro. Više vežbajte i manje jedite masnu hranu kojoj ste skloni u zimskom periodu.

Bik

Posao
Novembar bi za vas mogao biti vrlo uspešan mesec. Sam početak novembra pokreće neke bitne situacije. Možda ih u prvom momentu nećete prepoznati, ali ne brinite, to je prolazni uticaj koji bi do 10-og novembra mogao donetipad koncentracije. Kako mesec odmiče, tako vam nailaze sve povoljniji uticaji, da bi krajem meseca dovršili započeto.

Ljubav
Početak novembra naglašava tajne ljubavi i simpatije. Sve ono što je tajno, doneće vam više zadovoljstva. Ukoliko ste u vezi ili braku, čuvajte se tuđih spletki i ogovaranja, naročito ako je tema vaš partner. U prvoj polovini meseca, vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa dosta starijim partnerom ili osobom koja negativno razmišlja o svemu. Ovo su samo upozorenja, šta bi trebali da izbegavate, kako bi sebe zaštitili od patnje i bola. Očekuje vas strastvena veza, sa izrazito crnom osobom. Zatim je tu i jedna analitična Devica. Ako dođete u kontakt sa ovakvim partnerom, na vama je da pokrenete ljubavna dešavanja, partner je nesiguran. Neverovatno skladan odnos, ostvarujete sa partnerom koji živi u inostranstvu ili često putuje. To bi mogao biti i advokat.

Zdravlje
Početkom meseca, koncentracija bi vam mogla biti smanjena. Inače vam se vraća pozitivna energija, puni ste elana.

Blizanci

Posao
Svi poslovni planovi koji su u bilo kom smislu povezani sa inostranstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inostranstvom, biće ostvarivi tokom celog novembra. Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promene koje ste sami osmislili, bićete sjajno podržani od strane žena i dragih osoba. Eliminišite strah od novih promena i bićete uspešniji.

Ljubav
Početak meseca vam donosi kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, neko sa kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti… U ovakvim situacijama budite strpljivi, naročito početkom meseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da bi tamo negde posle 10-og novembra, doneli konačnu odluku. Kako ste ušli u povoljan period za ljubavna dešavanja, ulazak u novu vezu… opredelite se za uspešne i stabilne partnere. Veza sa jednom Škorpijom, mogla bi vam doneti neočekivan preokret na bolje. Do susreta dolazi iznenada, kao da vas sama sudbina spaja… Jarac vam donosi potpunu promenu u očekivanjima od strane partnera. Naučićete kako da na lakši način dođete do pozitivne energije voljene osobe. Krajem meseca, oboriće vas s nogu jedan Rak, a tu je i neko iz inostranstva.

Zdravlje
Ne preterujte ni u čemu.

Rak

Posao
Date su vam velike mogućnosti, tokom novembra. Poslovi kojima ste stremili već duži period, sada će vam se otvoriti. Napravite selekciju i opredelite se za više ciljeve. Sedeći na dve stolice, naročito u prvoj polovini novembra, ispustićete date prilike. Ovo je mesec dokazivanja i važnih promena. Dolazak nove osobe u poslovno okruženje, najavljuje dobre promene za vas.

Ljubav
Susret do koga dolazi na javnom mestu, početkom novembra, na vas neće ostaviti značajan utisak. Kako vreme odmiče, ponovo vas neke okolnosti navode na kontakt. Već pri drugom, trećem susretu, osećate veće interesovanje i zadovoljstvo. Ovde bi mogla da se pokrene veza koja ima sjajnu budućnost. Novembar vam inače donosi bitnu ljubavnu priču, pogotovo ako ste izašli iz teške veze ili braka. Burno reagujete pri prvom susretu sa osobom koju upoznajete preko poslovnih aktivnosti… Sve ono što vam dolazi preko poslovnog kontakta, donosi veliku sreću. Već kada je reč o pomirenju, ne reagujte na prvi pokušaj partnera. Pustie ga da se dokaže kroz konkretne postupke.Druga polovina meseca, omoguava ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Zdravlje
Prva polovina novembra, mogla bi vam doneti povremeni pad koncentracije.

Lav

Posao
Početkom novembra vam donosi vam ličnu duhovnu spoznaju. Data vam je prilika da izvučete najveće vrednsoti iz sebe, što će pozitivno uticati na vašu poslovnu karijeru. Širinom sagledavanja ličnih sposobnosti, mogli bi doživetiveliki preporod.

Ljubav
U ljubavnom životu bi trebali da budete odgovorni, kako pri izboru novog partnera, tako i u odnosima u vezi ili braku. Ne ulazite u priče, koje niste spremni ili sposobni da iznesete do kraja. Ako ste spremni da izlazite i družite se, ne samo da ćete naići na bivšu ljubav, već bi lako mogli ući u novu ljubavnu priču. Novembar vam omogućava veći izbor i daje velike mogućnosti. Pod uslovom da ne ulazite u vezu sa partnerom, gde vam nešto bitno smeta, bez obzira na privlačnost koju osećate. Sva slučajna poznanstva, kao i ona do kojih dolazi preko nekoga i nečega, najviše obećavaju.

Zdravlje
Upornost, strpljenje i energičnost, povoljno utiču na vaš karakter, kao i zdravlje.

Devica

Posao
Prati vas dobar osećaj od početka neovembra. Ako tražite posao ili radite na premeštaju, novembar je kao stvoren za takve realizacije. Osobe sa kojima ste u dobrim odnosima i slozi, biće glavna podrška. Većinom se radi o ženama koje su spremne da vam izađu u susret. Povoljne okolnosti vam daju mogućnost da ispravite grešku od ranije ili da iskoristite priliku, koju ste nekada propustili.

Ljubav
Početkom novembra ulazite u jedan bitan životni period, kada je ljubavni život u pitanju. U vama samima se budi unutrašnja spoznaja, šta stvarno želite, kakvog partnera želite, da li se tu vraća misao o staroj ljubavi… Želja za pomirenjem sa partnerom sa kojim ste već duži period rastavljeni, biće vam ostvariva. Ako ste shvatili da je to ljubav vašeg žviota, pomirenje će biti uspešno, pod uslovom da je i kod vas i kod partnera došlo do sagledavanja pojedinačnih grešaka. Za nove ljubavi vam je naklonjenija druga polovina novembra. Pozitivnu, duboku emociju u vama bude osobe iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav će vam biti uzvraćenja na najlepši mogući način. Krajem novembra bi mogla biti aktuelna ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Zdravlje
Napokon svoj život dovodite u željeni red, što će pozitivno uticati na vaš organizam i zdravlje.

Vaga

Posao
Opsedaju vas različita osećanja, želje i potrebe. Novembar je mesec koji vam omogućava mudre odluke po pitanju budućnosti vaše karijere. Kako vam se daje više mogućnosti, početkom meseca bi mogli biti zatečeni i zbunjeni. Sve će vam se razbistriti sredinom druge nedelje novembra. Opredelite se samo za jedan cilj i ne povodite se trenutnim emocijama, kako bi bili što uspešniji.

Ljubav
Početak novembra donosi promene na ljubavnom planu, koje se odnose na bivšu ljubav. Ako je partner do sada bio nezainteresovan za pomirenje, neka situacija će na njega delovati kao okidač i on sve otvorenije pokazuje interesovanje za vas. Ovakav preokret vam donosi konačne zaključke, da li i dalje želite nastavak ove priče ili ne. Ipak ne žurite sa odlukom, ma kakva ona bila. Nova veza vam je omogućena sa starijom ili mlađom osobom. Starija vam se za sada ipak ne preporučuje, partner je prilično prohtevan i težak u svakodnevnim navikama. Uniformisana osoba bi mogla da vam donese emotivni preporod i sreću. Druga polovina novembra omoguava početak na koji ste dugo čekali, sa osobom koja živi u inostranstvu, a poznajete je.

Zdravlje
Osetljiv vam je stomak. Izbegavajte hranu koja vam ne prija.

Škorpija

Posao
Ukoliko već duži period osećate nesigurnost i nezadovoljstvo u vezi ili braku, posvetite se sebi i svojim željama. Sami sebi budite cilj. Ako u tome uspete, dovoljno ćete ojačati, i napokon svoju sudbinu uzeti u svoje ruke. Prave odluke su one, koje samostalno možete izvesti do kraja. Tako se možete izboriti za svoju ljubav, ali i dati sebi neke druge šanse. Prve nedelje novembra, mogli bi se ostvariti na ljubavnom planu preko vama bliskih osoba, ali i na putovanju. Potom, do kraja meseca, svi počeci kreću na starom mestu izlaska, kao i sa osobama koje vam ulaze u dom ili preko njih, ali tu je i neki interesantan komšija. Bićete vrlo izbirljivi, nećete lako prihvatati tuđa udvaranja. Trenutno vam je potreban zreo partner sa kojim bi ostvarili skladan odnos. Budite strpljivi i dobićete ono što želite.

Ljubav
Ukoliko već duži period osećate nesigurnost i nezadovoljstvo u vezi ili braku, posvetite se sebi i svojim željama. Sami sebi budite cilj. Ako u tome uspete, dovoljno ćete ojačati, i napokon svoju sudbinu uzeti u svoje ruke. Prave odluke su one, koje samostalno možete izvesti do kraja. Tako se možete izboriti za svoju ljubav, ali i dati sebi neke druge šanse. Prve nedelje novembra, mogli bi se ostvariti na ljubavnom planu preko vama bliskih osoba, ali i na putovanju. Potom, do kraja meseca, svi počeci kreću na starom mestu izlaska, kao i sa osobama koje vam ulaze u dom ili preko njih, ali tu je i neki interesantan komšija. Bićete vrlo izbirljivi, nećete lako prihvatati tuđa udvaranja. Trenutno vam je potreban zreo partner sa kojim bi ostvarili skladan odnos. Budite strpljivi i dobićete ono što želite.

Zdravlje
Vitalnost, dobro raspoloženje i izdržljivost će vas uglavnom pratiti.

Strelac

Posao
Fokusirani ste na sebe i svoje planove. Odavno niste bili ovoliko uporni i odlučni. Spremni ste na sve moguće teškoće, kako bi se ostvarili na željeni način. Trenutno imate dovoljno strpljenja, da sačekate pravi momenat za sebe. Tokom novembra, prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem životu. Do novca dolazite na lakši način, samo ako ste spremni da se dajete i učestvujete u svemu onome što vam se nudi.

Ljubav
Već duži period kod sebe razvijate sliku idealng partnera, onako kako ga vi vidite i želite. Inspiraciju kod vas razvijaju obrazovane, prefinjene, duhovne… osobe. Došlo je do neke velike promene u vama, na ljubav gledate sasvim drugačijim očima. Ako ovde ima i neka tajna ljubav, pa i platonska, na putu ste ostvarenja svog sna. Još uvek razmišljate o staroj ljubavi, ljubavi koja je nekada davno otišla od vas… Novembar vam donosi prelepo pomirenje, ponovni susret, kontakt… Ali vam daje i mogućnost da ponovo sretnete osobu koja će u vama probuditi najdublja osećanja sreće i ljubavi. Radi se o nekome ko je rođen u Vodenom znaku: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav sa šefom, uspešnom ili zauzetom osobom, probudiće jake strasti.

Zdravlje
Na svim poljima života, tačno znate šta i kako želite. Tako ćete se ophoditi i prema svom organizmu.

Jarac

Posao
Osećaj zadovoljstva i sreće, pratiće vas tokom ovog meseca. Ako još niste uspeli da dovršite ili pokrenete neke bitne situacije, dovršavate ih tokom novembra. Takođe bi mogli doći do radnog mesta, koje će vam ostvariti poslovni san. Ovaj put sve zavisi iskljuivo od vas samih. Novac vam neće predstavljati veći problem. U čemu god budete učestvovali ili radili doneće vam novac.

Ljubav
U velikim ste kombinacijama, puni ideja kako da porkenete lepa druženja i okupljanja. Na većim skupovima ili kućnim zabavama, biće prilike da pokrenete i ljubavna dešavanja. Kako ste već jedan duži period vrlo izbirljivi, sigurno je da nećete olako prihvatiti novog partnera. Sa mlađom ili mladolikom osobom koja vam se dopadne, nećete odmah ući u vezu. Odluku donosite tek posle drugog, trećeg susreta i to na mestu koje se nalazi u blizini vode. Crna i prilično šarmantna osoba će vas neodoljivo privući. Ali partner je zauzet. Sada je na vama da odlučite. Sredinom novembra, više će vam biti naklonjene prilično starije osobe. Krajem novembra, budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom. Lako bi moglo doći do sukoba ili raskida.

Zdravlje
Početkom meseca skloni ste upalama. Što vreme bude odmicalo, bićete sve stabilniji i jačeg zdravstvenog stanja.

Vodolija

Posao
Prva nedelja novembra, mogla bi vam doneti prijatne vesti, koje još nisu zvanične. Nalazite se u periodu velikih životnih odluka. Svaka ishitrenost, naročito u prvoj polovini nedelje, nije preporučljiva. Sve ono što se tiče promena u vezi vaše budućnosti, podelite sa bliskim prijateljima i razmislite i o njihovom viđenju situacije. Ne treba zaboraviti da početkom meseca u vaše sazvežđe ulazi Venera, što obećava na svim poljima života.

Ljubav
Da li ući u tajnu vezu ili šta dalje sa partnerom sa kojim smo u tajnoj vezi, znaćete već krajem prve nedelje novembra. Sami osećate da zaslužujete više, i uglavnom ćete razmišljati na sebi svojstven način. Odlučni ste da svoj ljubavni život okrenete u svom pravcu i konačno budete zadovoljni. Većina vas će najviše razmišljati o novom početku, dobrim promenama…. Sada koliko se sami budete dali i učestvovali, toliko će biti i ostvarenje. Želitestabilnog partnera, koji je odgovoran, zna šta hoće. I ovde budite strpljivi, jer će biti više mogućnosti za novo poznanstvo. Druga polovina meseca vam omogućava ljubav sa starijom osobom. Pojavljuje se i neko ko nosi uniformu i često putuje. Pomirenje do koga nije došlo početkom novembra, aktivira se krajem meseca.

Zdravlje
Preosetljivi ste u prvoj polovini meseca. Inače, pratiće vas dobro rasploženje.

Ribe

Posao
Više imate problem sami sa sobom, nego što vam je sama situacija teška. Kako ulazite u jedan duži period koji će vam doneti odgovore, na koji način bi mogli prevazići sve što vas muči na poslovnom planu… da li promena, dobijanje zaposlenja, rešavanje važnih životnih pitanja koja se odnose na karijeru… prihvatite objektivno trenutnu situaciju i sve će krenuti na bolje. Na putu ste velikog duhovnog preporoda, koji će direktno uticati na budućnost karijere u pozitivnom smislu.

Ljubav
Tokom novembra dolazite do konačnih odgovora, šta dalje u vezi stare ljubavi. Biće vam omogućeno da u nekoliko navrata dođete u kontakt, sretnete se na starom mestu… Ako uspete da rešite nesporazume, do kojih je moglo doći povodom nečijih loših komentara, pomirenje će biti uspešno. U međuvremenu bi moglo doći do novog poznanstva, koje bi vam više odgovaralo. Tada bi definitivno staru ljubav stavili u prošlost. Simpatije koje su već krenule na radnom mestu, tokom novembra vas sigurno vode u tajnu ljubavnu priču. Dok osoba koja se razlikuje od drugih po boji glasa i načinu komunikacije, osvojiće vas na prvi pogled. Na ljubavnom planu, prati vas neverovatna sreća, bez obzira da li ste u vezi, braku ili slobodni. Očekuju vas lepe promene i emotivno ispunjenje.

Zdravlje
Ukoliko imate ozbiljnijih zdravstvenih problema, od početka meseca nadajte se oporavku.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM