Astrozenit

astro centar

NAPADI NA BABA VANGU

S obzirom na to da je bila u dobrim odnosima s vrhom bugarske komunističke partije te da je često viđana u društvu Todora Živkova, skeptici smatraju kako je svoju popularnost mogla zahvaliti barem delomično informacijama koje je dobijala od bugarske tajne službe. Takođe, baba Vanga govorila je u vrlo jakom dijalektu i bila polupismena tako da su njene reči tumačili i zapisivali njeni suradnici.
Teška vremena za baba Vangu nastupila su posle 9.septembra 1944. kada su na vlast došli komunisti. A napadi su dolazili sa dve strane – od Crkve i od vlasti. Crkva je smatrala Vangu poslanikom nečastivog koji odvaja pastvu od vere, dok su komunisti bili ubeđeni da ona svojim predskazanjima šiti sujeverje i odvlači proletarijat od građenja socijalizma. No, nekako se našlo rešenje – komunističke vlasti uvele su državnu taksu za posetu baba Vangi, koja je iznosila 10 leva za Bugare i 50 dolara za strance. Pomoću ove takse je država do 1990. godine zaradila preko devet miliona leva.
Ali ni to nije Vangu spasilo nemilosti, pogotovo kada je nesmotreno objavila da će umreti Stanljin, pola godine pre nego što će se to ostvarno desiti i zbog čega je neko vreme bila u zatvoru. Drugi skandal izbio je kada je kod Vange pronađeno ‘čitavih’ 90 hiljada leva, koji su bili dar njenih zahvalnih posetilaca. Tada joj je pomogla Ljudmila, ćerka bugarskog predsednika Todora Živkova, koja je imala veliki autoritet u partijskom rukovodstvu, a bila je veoma inteligentna, svestrano obrazovana i interesovala se za istočnjačka učenja.

Ljudmila je pokrenula istraživanje fenomena baba Vange i 1967. godine pokrenula je gradnju specijalne laboratoriju koja se bavila proučavanjem vidovitosti. Vanga je dobila zvanje ‘savetnika’ sa platom od 200 leva mesečno. Upravnik laboratorije profesor Georgij Lozanov sakupio je dosije sa oko sedam hiljada najupečatljivijih slučajeva. Kroz baba Vanginu sobu godišnje je prolazilo oko 100.000 ljudi. Bezbroj je sudbina koje su se tu rasplitale, a koje su Vangi, kako je objašnjavala govorili mrtvi koji su, zajedno sa živima, ulazili kod nje. Tvrdila je da njene paranormalne sposobnosti imaju veze s nevidljivim bićima koja joj šalju informacije o prostoru i vremenu.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM