astro centar

Natalna karta-pročitaj svoju sudbinu!

Natalna karta osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu; u svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život. Što god da se događalo s vama, kakve god odluke donosili, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti – čak i onda kada to možda ne biste htjeli.

Ako baš želite tehnički ispravan opis, onda znajte da je natalna karta kružni graf koji pokazuje položaj svih astrološki relevantnih faktora točno u trenutku kad ste rođeni. Na njoj su ucrtani položaji planeta Sunčevog sustava, kuća (polja) horoskopa i položaj astroloških sazviježđa. Na natalnoj karti vidi se koji je vaš podznak i svi ostali elementi koji tako puno govore o vama.

Natalnu mapu (kartu) ne možete prevariti, izmijeniti ili ignorirati. Ona govori kakva će biti vaša energija, za što ćete biti više a za što manje talentirani, govori kako ćete reagirati i osjećati se u vezi onog što se bude događalo oko vas.

Natalna karta pokazuje hoćete li biti prilagodljivi ili tvrdoglavi, poduzetni ili inertni, sanjari ili realisti i tako dalje. Naravno da će svako koristiti karte koje su mu podijeljene na različit način – dok će se jedan čovjek boriti protiv lijenosti (kojoj inače naginje) sve dok sve ne uvjeri da je pravi radoholičar, za to će se vrijeme drugi bez grižnje savjesti prepustiti ljenčarenju. Ali popričate li s ovom dvojicom, nema sumnje da će vam oba odgovoriti da su po prirodi zapravo inertni. Čak će vam i radoholičar potvrditi da se često bori s potrebom za izležavanjem pred televizorom.

Slika koju su na nebu otisnule planete u trenutku vašeg rođenja svojevrsni je vaš astrološki otisak prsta. Borite se koliko vam drago, ali od njega nikada nećete moći potpuno pobjeći. Stoga bi bilo pametnije da se napokon zagledate duboko u sebe, i da se zaista dobro upoznate. Nema nam druge nego prihvatiti ono što nam je dano, i onda da naglasimo prednosti i s druge strane naučimo kontrolirati mane.

Tek ćemo tada uistinu postati upravljači svoje sudbine (do određene mjere, naravno). Zapamtite, astrološki utjecaj je snažan, ali naša volja je još i jača. Shvatite tumačenje natalne karte kao mali prozor ne u budućnost nego u sebe, kao putokaz koji će nam pokazati kojim ćemo putem najbrže stići do cilja.

I vi ste upravo sada stigli na jedno životno raskršće: i upravo u ovom trenutku na vama je odluka – pogledati u kartu i saznati što u njoj piše, ili ne.

Odluka je samo vaša – jednako kao što su i sve druge životne odluke u vašim rukama!

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.