astro centar

Ovan-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Dobar aspekat Merkura i Marsa donosi priliku da se pokažete koliko ste moćni i koliko možete da napredujete. Taj isti Mars kreće retrogradno od 26 juna pa bi bilo dobro sve da završite šta ste naumili jer ćete u suprotnom morati da čekate do avgusta meseca. Sada ste u prilici da vam pomogne neko ko radi u državnoj zgradi ili je povezan sa IT sektorom. Vreme je da mnogi Ovnovi pokrenu svoju kreativnost.

LJUBAV: Dosta ste vezani za ljubav i kuću, bar u prvoj polovini meseca dok je Venera u Raku. Imaćete dobar porodični život a ne nešto što može da vam poremiti vaš kućni mir. Ono što je važno jeste da se posvetite kući i svom partneru i neće biti problema. Slobodni će imati dva poznanstva i neće znati šta da rade i kome da se poklone. Verovatno će jedna Vaga biti nešto što je vama potrebno ili totalno druga osoba kao Škorpija ili Devica koji vas najbolje razumeju. Važno je da pokažete zdrav razum.

ZDRAVLJE: Iako ste se oslobodili Urana sada možete imati bar jedan period bolji nervni sistem. Moraćete više da se krećete posebno oni Ovnovi koji su vezani za kancelariju.

 

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

36 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.