Astrozenit

astro centar

Ovan-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Za one u dužim emotivnim vezama i brakovima, ovaj mesec obećava prilično dobre odnose. Ne mogu da garantujem da ćete baš prolaziti po putu posutom ružama, ali će situacija biti dosta stabilna. Ono što će se nametati, naročito u drugom delu novembra jesu situacije sa ljubomorom i sumnjama. Tu ne znam šta bih vam rekla – ako ne dajete prave razloge partneru za tako nešto, onda ćete verovatno lakše proći kroz dešavanja. Mene više brine vaša lična ljubomora, jer primetićete da se voljena osoba prolepšala, da odiše nekom čudnom energijom, čudnim fluidom, da se drugačije oblači, da je postala lepša i zavodljivija. Videćete da je drugi posmatraju na „onaj“ način a da ona ne zaobilazi lako flertovanje čak ni kada je u vašem društvu. Osobe koje su dovoljno jake i emotivno stabilne, na sve ovo će gledati sa zadovoljstvom, jer ne zaboravite – voljena osoba je privlačna drugima, ali je vaša…..Međutim, obzirom da ćete se vi osećati malo nesigurno, moguće je da ćete u nekom trenutku morati da napadnete. Drugi deo meseca može doneti prebacivanja tipa – ja sam sve uložio/la u ovu vezu, a ti tamo očijukaš sa drugima! Jedini savet koji vam mogu dati je da sednete i razgovarate, da na neki argumentovan način pokažete partneru da vam se baš i ne dopadaju njegova ponašanja i da biste želeli da se to promeni….Usamljeni imaju dobru priliku da se vežu u jačem emotivnom odnosu. Privući ćete partnera koji je ozbiljan i stabilan, zainteresovan da gradi vašu vezu. Moguće je da će postojati određena razlika u godinama, ali to nije najbitnije. Važno je da ste se konačno pronašli….

Posao

Vaše polje svakodnevnih poslovnih obaveza ostaje podržano Jupiterom a vladar vašeg znaka, Mars, preći će polovinom meseca u znak Vage i polje poslovno partnerskih odnosa. Saradnje i dogovori doći će na dnevni red u mnogo većoj meri a tokom ovog perioda možete očekivati i pokretanje novih poslovnih priča. Finansijski momenat će biti dosta stabilniji i biće lakše regulisati neka zaduženja i obaveze koje ćete morati da izmirite da ne bi došlo do pokreatanja zakonske procedure. Treća dekada meseca je poslovno napetija po vas, tada vodite računa o komunikaciji i kontaktu sa šefovima. Zbog nekih vaših poteza, povučenih u nerazmišljanju ili brzini, možete u tom periodu imati materijalne gubitke ili može doći do prekida poslovnih saradnji. Shvatićete da se nekim okolnostima morate prilagoditi i prihvatiti uslove i tempo koji vam je nametnut od strane drugih. Teško je da ćete bilo šta moći da postignete na brzinu i na olakšan način, pa nemojte ni računati na tako nešto. Rezultati će doći, ali ne preko noći.

Zdravlje

Iako vi niste znak koji lako ulazi u melanholična stanja, zbog određenih tranzita postoji opterećenje podsvesti, pa računajte na povremene padove raspoloženja i blagu depresiju. Na fizičkom planu, trebalo bi malo više voditi računa o holesterolu, masnoćama u krvi. Drugi deo meseca može doneti variranje pritiska, glavobolje, probleme sa prehladama i virusima.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM