astro centar

Poplava sanovnik – šta znači sanjati poplavu

Snovi o poplavama uglavnom se odnose na osećanja koja trenutno proživljavate ili na osećanja koja ćete imati u bliskoj budućnosti. Da biste što pravilnije mogli da tumačite ovakve snove, bilo bi dobro da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu. Nešto više o simbolici koju poplava ima u snu možete saznati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati poplavu?

Sanjati malu poplavu: Ako ste u snu videli samo manju poplavu, u vama verovatno počinju da se rađaju emocije prema nekoj osobi, ali vi se trudite da ih koliko-toliko potisnete ili smanjite njihov intenzitet.

Sanjati veliku poplavu: Ako ste sanjali neku veliku poplavu, to je znak da ćete u stvarnom životu doživeti veoma snažna osećanja. U vama će se pokrenuti emocije za koje niste ni znali da posedujete. Vrlo je verovatno da ćete doživeti veliku ljubav ili da ćete konačno uspeti da ostvarite cilj kojem već dugo težite.

Sanjati da vas nosi poplava: Ukoliko ste sanjali da se vi nalazite u poplavi i da vas nosi bujica vode, to znači da vas u narednom periodu očekuju velike promene i da će se u vašem životu pojaviti novi ljudi koji će vam postati veoma bitni. Došlo je vreme da prošlost ostavite iza sebe i da započnete novu etapu života.

Sanjati da se davite u poplavi: Ako ste u snu videli kako se davite u poplavi, to je znak da se nećete dobro snaći u novim okolnostima koje dolaze. Biće vam potrebno vreme da se naviknete na nove osobe i novu situaciju u kojoj ste se našli. Ovaj san može da označava i vašu želju da sve ostane onako kako jeste i da ne dođe ni do kakvih promena u vašem životu.

Sanjati kako se druga osoba davi u poplavi: Ako ste sanjali da se neka druga osoba davi u poplavi, to je znak da će nekoj osobi u stvarnom životu uskoro zaista biti potrebna vaša pomoć.

Sanjati da ste izvukli nekoga iz poplave: Ukoliko ste sanjali da ste nekoga izvukli iz poplave i da ste mu spasili život, taj san znači da ćete uskoro imati priliku da na javi nekome zaista pomognete.

Sanjati da ste uspeli da se zaštitite od poplave: Ukoliko ste sanjali da ste ipak uspeli da se sakrijete od poplave, to je znak da ćete u narednom periodu uspeti da izbegnete promene koje ne želite da se dogode. Uspećete u tome da stvari ostanu takve kakve jesu.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.