Astrozenit

astro centar

Ribe-Mesečni horoskop za decembar 2022.

Prva dekada meseca baš i neće biti bajna, ni onima koji su slobodni, ni onima koji su u emotivnim vezama i brakovima. Nekih pravih prilika neće biti, ako ste usamljeni, pokušavaćete na više strana da se angažujete i nećete postizati uglavnom ništa. Oni u brakovima i vezama će ići svako na svoju stranu, opterećeni ličnim problemima i sa malo vremena da posvete jedno drugom. No, već posle toga malo se popravlja situacija za vas. Venera će ući u znak Škorpije, znak po sentimentu i energiji srodan vašem, a Merkur i Sunce se preseliti u polje prijatelja, šansi, uzvraćene ljubavi. Mars će praviti neke jake, strasne aspekte i buditi želju i energiju u vama. Sve kockice se lagano slažu da se vi baš lepo prodrmate. Emotivni odnosi će dobiti na intenzitetu a vi i partner ćete ponovo pogledati jedno drugo, ali drugačijim očima. Shvatićete koliko ste vremena gubili na ono što je nebitno i navalićete da nadoknadite propušteno. Porast ljubavi i strasti će biti više nego očigledan, pa se oni koji su u vezama mogu osetiti čak u toj meri dobro da bi počeli da razmišljaju i o nekoj zajedničkoj budućnosti, ili makar pravili planove o odmoru od par dana. Slobodni mogu preko prijatelja, društvenih mreža upoznati osobu koja može biti i iz drugog grada ili čak inostranstva i koja dolazi u vašu blizinu. Iako se nećete jedno drugom obavezati odmah i izdefinisati odnos na početku, svideće vam se da vreme provodite zajedno i da se zbližavate. Možda od svega ovoga u nekom kasnijem periodu i nastanu neke lepe i dugotrajne veze. Svakako, uživajte.

Posao

Slika ulaska u decembar mesec, kada je posao u pitanju, prilično je povoljna po vas. I situacija na dalje bi trebala u većoj meri da ide kako treba, a najbitnije je da ćete se u potpunosti iščupati iz stagnacije koja vas je zgrabila pre nekog izvesnog perioda i ne pušta. Doduše, neke promene će nastupiti, možda u početku nećete biti oduševljeni njima, da bi tek u nekom kasnijem periodu shvatili da su bile maksimalno dobre po vas, oslobodile vas nekih nepotrebnih ljudi i loših i neisplativih saradnji, i gurnule vas na put ka nečem mnogo boljem. Imate dobre prilike i za finansijske prilive tokom decembra, ali ćete morati da se suočite i sa troškovima, i to najviše u drugoj dekadi. Ovo je nešto što ste napravili u prethodnim vremenima i što prosto rečeno – morate platiti, svidelo vam se to ili ne. Potreba da radite i uspostavljate saradnju sa ljudima sa drugih prostora će jačati, ali će isto tako jačati i prilivi sa tih strana, pa nemojte biti lenji i pokrenite se. Sve ono u šta uložite svoj trud, imaće tokom ovog meseca dobru realizaciju.

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz polje kriza i operacija nikad nije baš bajan, a naročito je druga dekada decembra komplikovana po vas. Povedite malo više računa o sebi u svakom zdravstvenom segmentu, a ako nešto zagusti ili zaboli, ne čekajte mnogo već pravac kod lekara.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM