Astrozenit

astro centar

Ribe-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Pa drage moje Ribe, mislim da je došlo vreme da se opako zaljubite. Pomračenje Sunca se dešava tokom ovog meseca baš u vašem polju ozbiljnih partnerstava i to od strane Mladog Meseca koji je vladar vašeg polja ljubavi. Prosto rečeno – kada se pojavi ona prava osoba, razum se sklanja u stranu i ustupa mesto čistim emocijama. Ne brinite se i druga strana će reagovati isto tako i kod Riba generalno, bile one u emotivnoj vezi ili slobodne nastupa jedno vreme kada će sve ono vezano za ljubav biti na prvom mestu. A da li je moguće da nešto pokvari ove novoformirane idile ili da se umeša u vezu sa voljenom osobom koja kao da je tek sada krenula na pravi način? Pa, žao mi je što ću to reći – ali moguće je. Nesporazumi, pogrešno protumačene reči i postupci, sumnja, posesivnost, ljubomora – sve ovo se postavlja pred vašu sreću. Ne dozvolite da nešto stane između vas dvoje jer ćete bilo kakvo odvajanje doživeti kao tragediju i smak sveta. Na svu sreću, aspekti nisu toliko drastični tako da je više nego verovatno da ćete ipak u „hodu“ uspeti da rešite sve. Ipak, drugi deo meseca će vam povremeno pokidati svaki živac i zabosti nož sumnje u vaše ustreptalo srdašce. Čuvajte ono što imate. Što se bračnih odnosa tiče, tu možda i neće biti baš toliko idilično, ali daleko od toga da će biti loše. Poslednja nedelja vam je malo problematična jer ste tada i vi i bračni partner nervozniji i vrlo lako možete doći u konfrontaciju i sukob.

Posao

U prvom delu meseca više dobrih prilika se postavlja pred vas. Ne samo da se neki novi poslovi mogu pokrenuti preko noći, već bi i finansijski mogli dobro da se okoristite od svega ovog. Ne odbijajte ponuđeno, isplatiće vam se, pa čak i ako je to neka vrsta dodatnog poslovnog angažmana. Privatnicima je prvi deo septembra takođe bolji, mada ćete i u drugom uspevati da plivate solidno, samo ćete morati da čekate što se naplate potraživanja tiče. Kažu da Ribama nisu strani mutni poslovi i muljaže i ja ne mogu da ne primetim da i toga može biti, naročito na početku i pred kraj ovog meseca. Jedan savet – stoji da od ovoga možete zaraditi ali dobro vodite računa da na kraju vi ne ispadnete prevareni. Saturn u drugom delu septembra ulazi u vaše polje karijere i od tog trenutka će bacati kvadrat na vaš znak. Ne zaboravite da neke stvari više nećete moći da ostvarujete na brzinu, prilagodite se poslovnim okolnostima i ne očekujte previše. Od tog perioda mogu postati aktuelni i problemi sa papirologijom i ugovorima. Ako nekom pozajmljujete novac, tražite garancije za to.

Zdravlje

Ne zaboravite da ćete jedan duži vremenski period prvenstveno imati aktuelnu problematiku sa stomačnim delom. Ovde je potrebno i obratiti se lekaru a i u potpunosti promeniti navike kada je ishrana u pitanju. Takođe – vreme vam je da počnete više da se krećete, mnogo ste se usedeli.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM