astro centar

SA NJIMA TREBA BITI NA OPREZU: Ovih 5 horoskopskih znakova su najveći švaleri

Iako niti jedan astrološki znak nije imun na prevaru, neki su zbog svog karaktera i hedonizma skloniji seksualnim avanturama nego drugi. Otkrijte s kojim znakovima treba pripaziti.

Za prevaru može postojati mogo razloga – od manjka samopouzdanja do nezadovoljstva odnosom ili pak jednostavno stavljanja svojih egoističnih želja ispred tuđih, međutim posledice i narušeno poverenje su uvek iste.

Iako nečiji horoskopski znak ne znači da je on odmah i varalica, studije pokazuju da su određeni pripadnici horoskopa znatno skloniji preljubu nego drugi.

1. Škorpija
Pripadnici ovog horoskopskog znaka po pravilu imaju snažan i izražen libido, što ih može dovesti do toga da požudno promatraju druge ljude, iniciraju flert i naposletku preljubu. Ako Škorpija vidi nešto što mu se sviđa, ona će napraviti sve da bi si ispunila svoje želje. To uključuje razne manipulacije i laži ako je potrebno.
S druge strane, ako je Škorpija ispunjena i srećna u vezi tada definitvno neće doći do preljuba, što je uostalom i dobar pokazatelj za njih jesu li si izabrali pravog partnera za duge staze.

2. Strelac
Slobodoumni i željni avantura, Strelci su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, ali prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. Sami će sebi lagati da se nije dogodila. Kod njih vredi pravilo da prilika čini lopova, a u varanju ih može sprečiti to što bi se sve moglo saznati.

3. Lav
Ono što Lava stavlja u skupinu znakova koji češće varaju je njihova stalna potreba da budu u centru pažnje te velik ego, koji će u prevaru ići ako ne dobivaju dovoljno potvrda, komplimenata i pažnje od partnera. Takođe, varaće ako su odlučili da prekinu vezu, međutim pre toga će na ovaj način ispitati teren i što im se to tačno nudi kao bi lakše otišli.

4. Ovan
Strast je najveći pokretač za Ovna, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera jer su se zaljubili. Najčešći razlog upuštanja u prevaru je potraga za uzbuđenjem koje nedostaje u njihovoj vezi, a ako ih se otkrije u aferi krivnju će pokušati prebaciti na drugu stranu koja ih je zavela.

5. Vodolija
Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, međutim istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na nerve, najčešće će prevariti s nekim ko je sasvim drugačiji od njihovog partnera, međutim sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbežno da nemaju grižnju savesti.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.