Astrozenit

astro centar

Sanovnik beba – šta znači sanjati bebu

Snovi o bebama zavise od načina na koji sanjate bebu, ali i od ostalih detalja u snu. Zato pokušajte da se prisetite na koji način ste sanjali bebu, da li je plakala ili ne i još nekih detalja. Snovi o bebama mogu imati različita značenja, ali uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lepo što ćete doživeti u narednom periodu. Nešto više o značenjima ovakvih snova i o njihovom tumačenju možete saznati u nastavku teksta koji vam donosi naš sanovnik.

Sanjati bebu koja je tek rođena: Ukoliko ste sanjali bebu koja se tek rodila, to je znak da vas očekuje događaj koji će vas učiniti srećnim. Ovaj san može da znači i da ćete imati uspeha i u materijalnom i u emotivnom smislu. Vrlo je verovatno da ćete biti unapređeni na poslu ili da ćete uskoro dobiti vest o novčanom dobitku, ali isto tako ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro upoznati osobu sa kojom ćete doživeti veliku ljubav. Međutim, ako ste već u vezi, san o tek rođenoj bebi može da ukaže na to da će se vaša veza ili brak još više učvrstiti, ali i da će vaši porodični odnosi postati još bolji.

Sanjati bebu kako plače: Ukoliko sanjate bebu kako plače, to je dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da ćete ostvariti veliki uspeh na nekom životnom polju.

Sanjati bebu kako se smeje: Ukoliko sanjate bebu koja se smeje ili je vesela, to je znak da ćete doživeti veliku radost u stvarnom životu i da će se uspesi nizati jedan za drugim.

Sanjati bebu kako puže ili hoda: Ukoliko beba u vašem snu puže ili hoda, to je znak da će se uskoro rešiti sve nejasne stvari u vašem životu i da će doći do pozitivnog preokreta. Ovaj san može da ukazuje i na to da ćete u emotivnom smislu postati srećniji i da ćete prevazići sve patnje i strahove.

Sanjati bebu koja se upiškila ili ukakila: Ukoliko se desi da sanjate ovakav san, to opet ukazuje na neki dobitak u stvarnom životu.

Sanjati gladnu bebu: Ako je beba u vašem snu gladna, to ukazuje na vašu zavisnost od drugih ljudi.

Sanjati bebu kako jede: Ako sanjate kako beba jede to je znak da ćete doživeti veliki napredak na poslovnom, ali i na emotivnom planu.

Sanjati bebu koja se isflekala: Ako sanjate da se beba isflekala ili isprljala, to ukazuje na novčani dobitak koji ćete imati u bliskoj budućnosti.

Sanjati bebu kako spava: Ako sanjate da beba spava, to opet ukazuje na velike pozitivne promene koje će se dogoditi u narednom periodu. Uskoro ćete se osećati jako zadovoljno i ispunjeno.

Sanjati bebu koja govori: Ako sanjate kako beba govori to znači da ćete uskoro čuti neku važnu vest, koja će najverovatnije biti pozitivna.

Sanjati bebu koja je agresivna: Ako se desi da sanjate da je beba agresivna i da hoće da vas ujede ili ogrebe, to je znak da ćete doživeti neočekivane situacije u kojima nećete znati kako da se postavite. Ovakav san može da ukazuje i na vaš strah od nečeg nepoznatog sa čim niste spremni da se suočite.

Sanjati da ste zaboravili da imate bebu: Ukoliko sanjate da ste zaboravili da imate bebu, to može biti znak da pokušavate da sakrijete svoje slabosti od drugih.

Sanjati bebu u nerealnim okolnostima: Ako sanjate neki nerealan san sa bebom, na primer da ima osobine odrasle osobe, da vozi automobil ili da obavlja kućne poslove, to je znak da ćete biti nestrpljivi oko toga kako će se razvijati određena situacija i da ćete želeti da se vaši ciljevi što pre ostvare. Trebalo bi da budete strpljiviji i da sačekate da rezultati sami dođu.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM