astro centar

Sanovnik biviši dečko – šta znači sanjati bivšeg dečka

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Sanjati bivšeg dečka iz detinjstva: Ukoliko ste sanjali bivšeg dečka sa kojim ste bili u detinjstvu, to simboliše neke slobodnije odnose, gde niste morali da imate bilo kakvu odgovornost i mogli ste da uživate u svim čarima romantike i mladosti. Možda vam je potrebno da ponovo osetite slobodu i i da unesete malo uzbuđenja i romantike u vaš sadašnji partnerski odnos.

Sanjati da se ljubite sa bivšim dečkom: Ako ste sanjali da se ljubite sa bivšim dečkom, to je znak da vam nedostaje pažnja suprotnog pola. Verovatno niste ostvareni u emotivnom smislu i čeznete da opet imate stabilnu vezu. Međutim, ukoliko se desi da ovaj san imate neposredno nakon raskida, to znači da vam bivši dečko jako nedostaje.

Sanjati da plačete za bivšim dečkom: Ako sanjate da plačete za bivšim dečkom, verovatno ga još niste preboleli, a to ne želite da priznate ni sebi ni drugima.

Sanjati da vas bivši dečko ignoriše: Ukoliko sanjate da vas bivši dečko ne želi i da vas ignoriše, onda taj san predstavlja znak da je vreme da krenete dalje i da nastavite sa svojim životom, ne obazirući se na prošlost.

Sanjati da vas je bivši dečko kidnapovao: Ako sanjate da vas je bivši dečko kidnapovao, to znači da taj dečko verovatno još uvek oseća nešto prema vama.

Sanjati da bivši dečko želi da vam se vrati: Ako sanjate da bivši dečko želi da vam se vrati ponovo, onda taj san ukazuje na osećanja koja možda u stvarnosti niste spremni da priznate. Takođe, ovaj san može da znači da čeznete za lepim momentima i da vam nedostaje ljubav.

Sanjati da vas bivši dečko savetuje oko sadašnje veze: Ukoliko ste sanjali da vas bivši dečko savetuje oko nekih pitanja vezanih za sadašnju vezu, taj san vas upozorava da ne treba da ponavljate iste greške kao u prethodnoj vezi.

Sanjati seks sa bivšim dečkom: Ako ste sanjali da ste imali seks sa bivšim dečkom, to je znak da treba da budete otvoreniji prema ljudima i da im više verujete.

Sanjati da vam bivši dečko daje prsten: Ukoliko ste sanjali da vam je bivši dečko poklonio prsten ili pitao da se udate za njega, to znači da čeznete za stabilnom i srećnom vezom. Ovaj san ne mora da znači da čeznete za bivšim dečkom, nego uopšte za tim da budete srećni u ljubavi. Pored toga, ovaj san može da simboliše i početak nove faze u vašem životu.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.