astro centar

Sanovnik konj – šta znači sanjati konja

Konj je oduvek bio simbol snage, muškosti, zrelosti i potencije. Ako vidite konja u snu, to znači da treba da ukrotite divlju energiju koju posedujete. Osim toga, snovi o konju ukazuju na to da treba da budete manji arogantni i da se spustite na zemlju, odnosno da ,,siđete sa konja”.

Značenje sna o konju zavisi od načina na koji ste sanjali konja, ali i od ostalih detalja u snu. Bilo bi dobro da se prisetite što više detalja, da biste mogli na pravilan način da tumačite ovakav san. U nastavku možete videti neka od najčešćih značenja koja mogu imati snovi o konjima.

Šta znači sanjati konja?

Sanjati konja sa dve glave: Ukoliko konj u vašem snu ima dve glave, onda to znači da ste krenuli u dva suprotna pravca, odnosno da trošite vašu energiju na dve strane. Još jedno od značenja ovog sna je da imate dilemu u vezi sa nekim seksualnim pitanjem koje vas muči.

Sanjati belog konja: Ako ste sanjali belog konja, to simboliše sreću, čistotu i napredak. Ukoliko u snu jašete belog konja, verovatno vas muče neki problemi koji se tiču seksualnosti i intimnosti.

Sanjati tamnog konja: Ako ste sanjali tamnog ili potpuno crnog konja, to simboliše divljinu i misteriju i vašu želju da rizikujete u nekoj situaciji.

Sanjati da jašete konja: Ukoliko sanjate da jašete konja, to može da znači da je moguće da dođete na visoku poziciju u društvu. Osim toga, ovaj san može da znači da ćete na nepošten način doći do uspeha.

Sanjati da jašete konja koji je van kontrole: Ukoliko ste sanjali da ste jahali konja koji je izgubio kontrolu, to je znak da ne možete da kontrolišete svoje strasti. Jahanje divljih konja predstavlja i neobuzdane seksualne želje.

Sanjati krdo divljih konja: Ukoliko ste sanjali krdo divljih konja, to simboliše slobodu i osećaj da ne morate da budete odgovorni ni za šta. Krdo divljih konja može da ukazuje i na vaše nekontrolisane emocije.

Sanjati da razgovarate sa konjem: Ukoliko ste sanjali da razgovarate sa konjem, to simboliše neku vrstu znanja. Ako je u pitanju crni konj, on vam može preneti poruku iz vaše podsvesti. Ako razgovarate sa plavim konjem, onda vas u narednom periodu očekuju tužni momenti. Potrebna vam je nečija pomoć, ali ne znate kako da je dobijete.

Sanjati mrtvog konja: Ako ste sanjali da je konj mrtav, to je znak da je vaš trud oko neke situacije ili veze bio uzaludan.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.