astro centar

Sanovnik kosa – šta znači sanjati kosu

Kosa u snu uglavnom simboliše probleme i brige sa kojima se suočavate u stvarnom svetu. To da li će te brige i problemi brzo proći ili će vas mučiti duže vreme, zavisi od načina na koji sanjate kosu. U nastavku ovog teksta možete pročitati nešto više o simbolici koju kosa ima u snu. Sanovnik je tu za vas da protumači:

Sanjati dugu kosu: Ako sanjate svoju dugu kosu, onda je to znak da ćete u narednom periodu morati da se suočite sa nekim brigama i problemima. To mogu biti brige i problemi usled finansijskih gubitaka ili usled nekih loših preokreta koji će se dogoditi u vašem emotivnom životu. Ukoliko sanjate da druga osoba ima dugu kosu, to je znak da će se brige i problemi javiti u životu te osobe koju ste sanjali.

Sanjati kratku kosu: Ako sanjate svoju kratku kosu, to znači da ste se oslobodili briga i problema i da vam sledi jedan miran period. Ako ste sanjali da druga osoba ima kratku kosu, to je znak da će ta osoba uspeti da se reši briga i problema koji su je mučili.

Sanjati da se šišate: Ukoliko sanjate da sami sebi skraćujete kosu, to je loš znak i ukazuje na to da ćete morati da idete na dugo i neprijatno putovanje da biste rešili određeni problem. Međutim, ako sanjate da vas šiša frizerka i ako vam je ona predložila da se pošišate, to znači da nemate dovoljno samopouzdanja u stvarnom životu. Ukoliko vi sami tražite da vam frizerka odseče kosu, to je znak da ste nezadovoljni svojim izgledom i da vam je potrebna promena. Ako se desi da vam kosu seče drugarica ili drug, to znači da ćete biti obmanuti ili prevareni.

Sanjati odsečenu kosu: Ako sanjate odsečenu kosu koju držite u rukama ili koja se nalazi na podu oko vas, to je znak da ćete uspeti da savladate razne prepreke i da ćete uspeti da izađete kao pobednik iz trenutne situacije. Osim toga, ovaj san može da simboliše i to da ste se oslobodili briga i problema koji su vas mučili duže vreme.

Sanjati opalu kosu: Ako ste sanjali da vam je kosa opala, to znači da ćete imati neke zdravstvene probleme u narednom periodu ili da ćete doživeti određeni gubitak. Međutim, ukoliko sanjate da je kosa opala nekoj osobi koja je vama bliska, to je znak da će ta osoba u periodu koji sledi doživeti neki gubitak i da će to loše uticati i na vas. Moguće je da ćete biti veoma zabrinuti oko te osobe.

Sanjati veštačku kosu: Ako se desi da sanjate da vi imate veštačku kosu, to je znak da u stvarnom životu pokušavate nešto da sakrijete od svoje okoline. Ovaj san može da ukazuje i na to da se stidite nečega ili da želite što pre da izađete iz situacije u kojoj se trenutno nalazite. Ukoliko neka druga osoba u vašem snu ima veštačku kosu, to znači da vi sumnjate u iskrenost te osobe ili da drugim ljudima odnos sa tom osobom predstavljate drugačijim nego što zaista jeste.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.