astro centar

Sanovnik miš – šta znači sanjati miša

Iako je u pitanju sićušna i nežna životinja, miš kod mnogih osoba izaziva veliki strah, a videti miša je jako neprijatno iskustvo. Miš i u snovima simboliše strah, ali i nedostatak snage i energije, iritaciju i neprijatnost. Ukoliko ste sanjali miša moguće je da se krijete u senci drugih osoba i da ne dozvoljavate svojim potencijalima da dođu do izražaja. Miš može da bude simbol nekih beznačajnih stvari kojima vi pridajete preveliki značaj. U nekim slučajevima miš u snovima se odnosi na kompjuterski rad i na virtuelni svet. U nastavku možete saznati nešto više o simbolici ovakvog sna.

Šta znači sanjati miša?

Sanjati da ste videli miša: Ako ste sanjali samo da ste videli miša, onda taj san znači da ćete u narednom periodu biti jako uplašeni ili zabrinuti oko neke stvari. Vaš unutrašnji mir biće narušen nekim događajem koji će vas jako uznemiriti.

Sanjati da ste dodirnuli miša: Ukoliko ste sanjali kako dodirujete ili mazite miša, to znači da ćete pronaći način kako da rešite probleme koji vas muče već duže vreme.

Sanjati da hvatate ili ubijate miša: Ukoliko ste sanjali kako hvatate ili ubijate miša, to je znak da drugi dižu veliku frku oko nekih malih i beznačajnih problema u vašem životu. Osim toga, ovaj san može značiti da ćete sami uzeti stvari u svoje ruke i pronaći način kako da rešite sve probleme. Nakon toga, ljudi u okolini počeće više da vas cene i poštuju, jer imate svoj stav i sposobni ste sami da se izborite sa problemima.

Sanjati mrtvog miša: Ako sanjate mrtvog miša, to je znak da ne dozvoljavate da vam mali problemi kvare sreću i da vas strah zaustavi na putu do cilja. Dolazi period kada će biti kraj svim vašim brigama i problemima, tako da ovaj san ima veoma pozitivnu simboliku.

Sanjati mišju rupu: Mišja rupa u snu simboliše tajni aspekt vaše ličnosti, odnosno ono što skrivate ne samo od drugih ljudi, nego i od sebe samih. U pitanju može biti i neki problem ili briga koju potiskujete duboko u svojoj podsvesti. Ovaj san vas upozorava da bi to trebalo što pre da promenite, jer ukoliko probleme skrivate oni mogu postati samo još veći. Najbolje je da se na vreme suočite sa bilo kakvom situacijom i da pokušate da je rešite na pravi način.

Sanjati belog miša: Ukoliko ste u snu videli belog miša, to je znak da vas očekuju neke dobre vesti i veliki uspeh. Konačno ćete rešiti probleme koji vas dugo muče i bićete puni optimizma i samopouzdanja.

Sanjati crnog miša: Ukoliko ste u snu videli crnog miša, to znači da vas očekuje neprijatno iznenađenje, odnosno da neko u društvu ima jako loše mišljenje o vama i da će pokušati da vas dovede u neprijatnu situaciju.

Sanjati kako vas grizu miševi: Ukoliko ste sanjali da vas grizu miševi to znači da vam je neka bliska osoba poverila svoju tajnu ili ste tu blisku osobu zatekli u neprijatnoj situaciji. Vaš izbor je da li ćete tu tajnu sačuvati i zato osećate veliki pritisak.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.