Astrozenit

astro centar

SAZNAJTE ko je kakav u seksu: Mesec rođenja otkriva vaše EROTSKE MISLI

Astrologija je čudesna. Ne samo što iz vašeg horoskopskog znaka možete mnogo toga saznati, već i zato što i mesec rođenja skriva tajne o vama. Da li ste rođeni u aprilu ili maju, avgustu ili septembu… Velika je razlika!

Između ostalog, mesec rođenja može vam otkriti kakvi ste u seksu! Ukoliko vas kopka kakav će neko biti u seksu, znate koje pitanje treba da mu postavite, a evo šta kaže svaki mesec ko je kakav:

Januar
Veoma ste perverzni. Najviše volite da eksperimentišete u krevetu. Sa vama nikada nije dosadno, a seks je sve samo ne monoton. Niste sebični.

Februar
Strastveni i obožavate avanture. Seks za jednu noć za vas je veoma primamljiva ponuda, ali isto tako vođenje ljubavi sa osobom koju volite prestavlja vaš najveći užitak.

Mart
Vi najviše volite intezivan i prvržen seks. Ono što vam je možda i najvažnije jeste da vaš partner bude zadovoljan i zadovoljen. Najveći poraz za vas predstavlja ako osobu koju vole ne dovedete do vrhunca.

April
Intezivan i strastven seks i vas, takođe, opisuje. Ono što može predstavljati problem osobi koja je sa vama – partner vam dosta brzo dosadi, kao i seks sa istim. Volite da probate što više, tako da ste skloni prevari.

Maj
Vama je bitan ambijent i prostor gde vodite ljubav. Najviše uživate u seksu sa osobom sa kojom se osećate blisko i ugodno. Tada je seks vrlo senzualan i strastven. Vi se dosta trudite oko zavođenja.

Jun
Vi ste jako interesantni. Obožavate „dirty talk“ i to je ono što vas loži. Telefonski seks i seksi poruke za vas predstavljaju svakodnevnicu. Volite da isprobavate razne poze i veoma ste znatiželjni.

Jul
Vaše srce za početak MORA biti osvojeno. Samo tako pružićete partneru seks iz snova. Uvek se trudite da zadovoljite voljenu osobu i to vam je najvažnije.

Avgust
Vaš ego je lako povrediti. Uopšte ne volite da vam neko priča šta treba da radite u krevetu. Vi ste ili sebični ili velikodušni. Ono što bi bilo poželjno da naučite je da saslušate druge. Niste uvek u pravu.

Septembar
Opušteni i strastveni – to je ono što vas opisuje. Ali, to sve dolazi tek kada steknete poverenje u vašeg partnera. Tek onda u potpunosti uživate. Emotivni ste.

Oktobar
Ovde nema mnogo toga da se kaže osim da je za vas najdraži seks – romantičan i nežan, spor i senzualan.

Novembar
Vama odgovara uzajamna posesivnost. Obožavate strastveni seks, prepun eksperimenata.

Decembar
Veoma ste kreativni. Volite igranje uloga, kao i seksi priče. Vas je teže osvojiti i seks smatrate kao jednu veliku zabavu.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM