Astrozenit

astro centar

Škorpija-Mesečni horoskop za novembar 2021.

Ljubav

Tako blizu, a tako daleko…..Škorpijama se osoba koja ih interesuje mota ispred nosa, ali nikako da se neke konkretnije stvrai I dogode. U prvoj dekadi teško da ćete moći da napravite neki konkretniji pomak po pitanju emocija, ali od početka druge dekade novembra stvari se već okreću u vašu korist. Sa osobom koja vas interesuje komunikacija se pojačava u znatnoj meri I do kraja meseca može se dogoditi onaj toliko dugo čekani “bum”. Ukoliko nemate nikoga ko vas trenutno interesuje, onda računajte na to da ćete u drugom delu meseca biti pod malom opsadom od strane suprotnog pola. Neko će umeti da vam se približi I “pronađe vam žicu”, pa nije ni čudo što ćete poželeti da ovu osobu što pre načinite svojom. Veze u koje slobodne Škorpije ulaze tokom novembra mogu imati trajnu vrednost, ali će njihov tok I ozbiljnost zavisiti prvenstveno od vas. Ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma I porodice doneće potrebu da vi I bračni partner konačno razrešite neke situacije I pitanja koja se vuku već dugo vremena. Energiju Marsa iskoristite u pozitivnom smislu, kroz inicijativu, volju I akciju, a ne kroz svađu I rasprave, koji neće doneti ništa konkretno dobro za vaš brak. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi, drugi deo meseca može doneti neke povuci-potegni situacije. Setite se zbog čega ste zajedno, probudite zatrpane emocije, ali I strast I nemojte dozvoliti da reagujete previše burno jedno prema drugom.

Posao

Venera u vašem polju posla I novca čuvaće vas tokom prve dekade meseca od nekih lošijih poteza I donositi vam uglavnom stabilne prihode. Taman što ona pređe u vaše polje komunikacije, dogovora, kratkih putovanja, Merkur će ući u polje posla, tako da svakako očekujte da će ceo novembar biti ispunjen prilikama za jake poslovne aktivnosti, ali I za finansijske prilive koji će vam biti dovoljni da svoje obaveze izvršavate na vreme. O svojim potezima razmišljajte, ne donosite ishitrene odluke I poteze, naročito tokom prve dekade, jer ono što pokrenete u tom periodu, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu, imaće svoju realizaciju I ostvarenje tokom ostatka meseca. Naročito ne vucite neke nepromišljene poteze ako ste privatnik. Ceo period je ispunjen mogućnostima za rad sa strancima, a neki od vas će se I zaputiti put drugih zemalja, što dogovora, što posla radi. Odnos sa kolegama I saradnicima će uglavnom biti korektan, naročito ako vi budete s vremena na vreme umeli da izbrojite do deset u sebi…

Zdravlje

U većem delu meseca ćete se uspešno boriti sa bilo kakvim zdravstvenim tegobama. Vaša najveća problematika može biti vezana za urogenitalni trakt. Ono na šta bih vam skrenula pažnju jeste nerviranje I stress, kojem ćete itekako biti skloni. Više mira, odmora, a mogli biste malo I da meditirate I da utišate te bure I oluje u sebi….

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM