Astrozenit

astro centar

Škorpija-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Saturn jeste napustio vaš znak, ali ako ste zbog toga mislili da će u emotivnom životu odmah granuti sunce, a vi veselo odskakutati u srećnu budućnost, prevarili ste se. I to će vam vrlo brzo postati jasno. Sve možemo da kažemo samo ne to da je prvi deo meseca dobar za ljubav. Naprotiv. Mislim da će vam ovo biti jedan od težih emotivnih perioda, bilo da ste usamljeni ili u nekoj formi emotivnog, bračnog odnosa. Slobodni će se suočiti sa velikim unutrašnjim nezadovoljstvom I toplo vam preporučujemo da u prvom delu meseca ne ulazite ni u kakve nove odnose da biste se “čupali” iz ovog stanja, jer je više nego verovatno da ćete naleteti na osobu koja će vam samo doneti još veću konfuziju I emotivne probleme. Bolje budite sami I sačekajte da se ono pravo dogodi, zašta je potrebno još samo malo vremena. Naime, drugi deo meseca je odličan za emotivno vezivanje I Škorpijama tada idu više nego dobre prilike da započnu vezu koja će od samih svojih početaka ukazivati da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Što se tiče pripadnika ovog znaka koji su trenutno u emotivnim vezama ili brakovima – pripremite se na gromovite udarce koje će biti teško izbeći. Najgore od svega je što ćete vi sve ono što se bude dešavalo samo dodatno preuveličavati u svojoj podsvesti I žestoko patiti zbog toga. Naravno – u pitanju su sumnje u partnerovu vernost, njegova nedefinisanost, čudna ponašanja koja će vas “bosti u mozak”. Na sve ovo, pojedini će odgovoriti na njima svojstven način – pretvorićete se u detektiva, uporni da iščačkate šta se to dešava. Drugi će pak odgovoriti drugačije – I sami će se uplesti u tajne veze, da bi makar na kratko otklonili loše osećaje koji pokušavaju da ih nadvladaju. Kako će sve ovo završiti…..Bog sveti zna….

Posao

Naviknite se I prihvatite – ovo je mesec rmbanja za sve pare. E, kad smo već kod tih para, obradovaću vas – para će biti, naročito u drugom delu meseca kada će u vaš novčanik krenuti da se slivaju novci (koje ste doduše zaradili) sa više strana, a ne može se poreći da vam tada ide I jedna izuzetno dobra poslovna ponuda koja će vam tek otvoriti vrata što se finansijskog boljitka tiče. Prvi deo meseca će biti više rezervisan za vraćanje dugova, kojima sada već konačno nazirete kraj. Dakle – do kraja prve polovine oktobra spremite sve svoje živce (od onih koji su vam ostali) I bacite se u koštac sa problematikom koja će biti svakodnevnog karaktera. Problemi u odnosima sa poslovnim saradnicima, problemi u planovima koji se moraju drastično menjati, problem sa pokretanjem bilo čega novog, problemi sa konkurencijom koja vas “udara” tačno tamo gde vas boli….i tako dalje…Gde god pomislite da može biti pa I najmanjeg problema – budite sigurni da će I biti. Marfijev zakon u svojoj punoj snazi. Ali, budite svesni – kada jednom izgurate ovo dosta teško vreme, pred vama će se otvoriti ponude o kojima ste samo mogli da sanjate ili koje odavno priželjkujete. Sve što vam stigne u drugom delu meseca – od Boga je kao nagrada za sve ono što ste pretrpeli u prethodnim godinama….

Zdravlje

Zdravstvene prilike su dosta loše u prvom delu meseca I neophodno je obratiti više pažnje na sebe. Problem je u tome što vi verovatno nećete imati vremena za to I što ćete potiskivati I zanemarivati signale koje vam organizam šalje. Pravite teren za ozbiljniju zdravstvenu problematiku ako malo ne ukočite….

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM