astro centar

Šta znači sanjati autobus

Ako ste u snu videli autobus, to može da ukazuje na to kako doživljavate svoju sadašnju životnu situaciju. Pogledajte kako sanovnik tumači ovakve snove:

Sanjati kako se vozite u autobusu: Ukoliko ste sanjali da se vozite autobusom, to znači da su vaši ciljevi u stvarnom životu jako visoki i da vam je teško da ih ostvarite. Biće vam potrebna nečija pomoć, iako toga niste svesni. Ako u snu imate strah da nećete sići na pravoj stanici, to znači da ste nesigurni u vezi sa nekim odlukama ili da ste na sebe preuzeli previše obaveza. Ukoliko u autobusu koji sanjate vidite previše putnika, to je znak da se plašite da ne izgubite sadašnju poziciju ili funkciju koju imate na poslu ili među dragim ljudima. Ako se desi da je vozač autobusa neka osoba sa kojom ste u lošim odnosima, to je znak da ćete uskoro dobiti neki zlonamerni savet ili predlog.

Sanjati kako autobus prolazi: Ako sanjate da autobus prolazi ulicom, to znači da ste dosta pasivni i da propuštate dobre prilike u životu.

Sanjati kako upravljate autobusom: Ako ste sanjali da upravljate autobusom, to je znak da imate stalnu potrebu da nešto kontrolišete, odnosno da držite sve konce u svojim rukama. Po prirodi ste perfekcionista i volite da sve ide po planu.

Sanjati kako čekate autobus: Ukoliko ste sanjali da čekate autobus, to znači da imate želju da se neke stvari u vašem životu konačno dogode ili promene, odnosno imate potrebu da doživite nešto novo. Puni ste pokretačke energije i guši vas jednoličnost i sve što se dešava po već ustaljenom toku. Spremni ste da rizikujete i da pokrenete neke stvari u svom životu.

Sanjati da ste propustili autobus: Ukoliko sanjate da ste propustili autobus, to može da ukazuje na propuštene prilike u životu. Trebalo bi da se suočite sa problemima koje već duže vremena odlažete.

Sanjati da ste u pogrešnom autobusu: Ukoliko sanjate da se vozite u pogrešnom autobusu, to znači da imate strah od toga da ćete doneti neku pogrešnu odluku.

Sanjati pokvaren autobus: Ako u snu vidite pokvaren autobus, to znači da ćete u narednom periodu morati da se suočite sa brojnim preprekama i problemima i da ćete zbog toga odustati od svog cilja.

Sanjati autobusku nesreću: Ukoliko sanjate da je autobus doživeo nesreću, taj san ukazuje da ćete morati da se odreknete nekog cilja i da iza sebe ostavite prošlost. Potrudite se da vaši ciljevi ubuduće budu realni i dostižni.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.