Astrozenit

astro centar

Šta znači sanjati groblje – sanovnik

Iako san o groblju nije nimalo prijatan, on ne treba da vas plaši jer uglavnom nema nikakve veze sa smrću. Ovakvi snovi najčešće ukazuju na kraj nekih starih navika i ponašanja, ali nešto više o simbolici groblja u snovima možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati groblje?

Sanjati kako prolazite grobljem: Ako ste sanjali da prolazite grobljem, to je znak da su neki aspekti vašeg života prekriveni velom tajne. Imate strah od toga da se ne saznaju neke stvari o vama. Pored toga, ovaj san može da označava vaš strah od prolaznosti i od smrti.

Sanjati da ste na groblju: Ukoliko ste sanjali da se nalazite na nečijem grobu, to je znak da treba da se udubite u svoju podsvest i da se suočite sa nekim stvarima koje ste pokušali da potisnete. Osim toga, ovaj san može da označava i prekid sa prošlošću i početak nove faze u vašem životu.

Sanjati svoj grob: Ako ste sanjali svoj sopstveni grob, ovaj san može biti upozorenje da budete oprezniji jer ćete u narednom periodu imati mnoštvo problema. Međutim, ako ste u snu videli svoj grob, to znači i da ćete uspeti da rešite sve probleme i da iz loše situacije izađete kao pobednik. Dakle, ovaj san ipak ima pozitivnu simboliku i ne treba da vas brine.

Sanjati poznat grob: Ako ste u snu videli grob osobe koju poznajete u stvarnom životu, to je znak da ćete od te osobe doživeti neka lepa iznenađenja. Osim toga, ovaj san može da označava vašu brigu za osobu čiji ste grob sanjali. Međutim, ako je ta osoba zaista mrtva, onda ovaj san znači da vam ta osoba jako nedostaje i da imate veliku potrebu da obiđete njen grob.

Sanjati nepoznat grob: Ako ste sanjali grob neke nepoznate osobe, to je znak da ćete imati priliku da otkrijete neke nove stvari koje do sada niste znali. Ovaj san može simbolisati i neke vaše sumnje, jer imate osećaj da neko skriva nešto od vas i želite što pre da otkrijete istinu.

Sanjati otvoren grob: Ako ste sanjali neki otvoren grob, to može da znači da ćete biti svedok neke situacije koja će vas iznenaditi. Bićete zatečeni i nećete znati kako da se ponašate u datim okolnostima.

Sanjati kako kopate grob: Ukoliko ste sanjali da kopate grob to je znak da ste nervozni i da ćete želeti nešto da prekinete ili da sakrijete od ljudi koji se nalaze oko vas.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM