astro centar

Šta znači sanjati novac

S obzirom da je novac simbol moći, sigurnosti i uspeha, snovi o novcu uglavnom samo odražavaju način na koji posmatrate svoj materijalni položaj i nezavisnost. Međutim, ako sanjate novac, to ponekad može da predvidi neke događaje u vašem životu. Snovi o novcu uglavnom imaju pozitivno značenje i predviđaju prosperitet i uspeh u periodu koji dolazi.

U nekim slučajevima, novac u snu može da simboliše i vaše stavove o ljubavi i seksualnosti. Nešto više o tome koja sve značenja može imati novac u snu možete pročitati u nastavku.

Sanjati da imate puno novca: Ukoliko sanjate da imate puno novca, to simboliše vašu sigurnost u sebe i vaše samopouzdanje. Ako sanjate da taj novac čuvate i štedite, to znači da ćete u narednom perodu imati dosta uspeha i da ćete biti sigurni i zadovoljni sobom i svojim materijalnim stanjem. Međutim, ako u snu novac puno trošite, to je znak da je potrebno da budete oprezniji kada je reč o novcu. Moguće je da ovaj san ukazuje na to da vas očekuje veći materijalni gubitak i nedostatak novca. Ako u snu dajete ili trošite novac, to je analogno davanju ljubavi.

Sanjati da nemate dovoljno novca: Ako ste sanjali da nemate dovoljno novca, to znači da trenutno niste sigurni u sebe i da se plašite da ćete ostati bez položaja koji imate u društvu ili na poslu. Ovaj san može da simboliše i finansijske probleme koji će se pojaviti u narednom periodu.

Sanjati kako pronalazite novac: Ako ste sanjali da ste našli novac na ulici, to je znak da ćete uskoro zaista imati dobitak i da je pred vama izuzetno uspešan period.

Sanjati kako gubite novac: Ukoliko sanjate da gubite novac, to je znak da treba da budete pažljiviji sa novcem i da pravilno raspolažete njime. Moguće je da ćete doživeti materijalni gubitak ili da nećete iskoristite prilike koje vam se pružaju.

Sanjati da od nekoga pozajmljujete novac: Ukoliko sanjate da vi od nekoga pozajmljujete novac, to je znak da ćete morati da se oslonite na druge ljude i da će vam biti potrebna njihova podrška ako želite da imate korist od određene situacije.

Sanjati da nekome pozajmljujete novac: Ako sanjate da vi nekome pozajmljujete novac, to je znak da ste veoma zadovoljni sobom i da imate dosta samopouzdanja.

Sanjati kako kradete novac: Ako ste sanjali da ste vi nekome ukrali novac, to znači da imate veliku potrebu da dobijete nečiju pažnju i da ostvarite uspeh.

Sanjati kako vam neko krade novac: Ako sanjate da neko vama krade novac, to znači da treba da se čuvate problema i prevara u koje možete upasti. Ovaj san može da znači i da niste dovoljno sigurni u sebe, kao i da osećate da niste prihvaćeni od ljudi do kojih vam je stalo. Krađa novca ukazuje i na to da vam u stvarnom životu nedostaje ljubav.

Sanjati kako plaćate novcem: Ako ste sanjali da plaćate nešto novcem, to može biti znak da ćete doživeti neke neprijatnosti ili da ćete izgubiti nešto što vam puno znači.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.