astro centar

Šta znači sanjati prsten – sanovnik

Prsten na javi može biti samo običan komad nakita, ali i simbol emotivne pripadnosti i deo raznih verskih obreda. Kao i na javi, prsten i u snu može imati različita značenja u sanovniku, a nešto više o tome sledi u nastavku teksta.

Šta znači sanjati prsten?

Sanjati prsten na svojoj ruci: Ukoliko sanjate prsten na svojoj ruci, to je znak da ste zadovoljni sadašnjom situacijom i time kako su se odigrali neki događaji. Takođe, ovaj san ukazuje na to da imate jake emocije i stabilne odnose sa vašim partnerom, članovima porodice i sa prijateljima.

Sanjati da druga osoba nosi prsten: Ako ste sanjali prsten na ruci druge osobe, to znači da ćete se u narednom periodu osećati inferiornim u odnosu na tu osobu. Moguće je da će vam biti potrebna pomoć od te osobe i da bez nje nećete moći da rešite neku situaciju. Ostvarenje vaših želja i odluka zavisiće od te osobe.

Sanjati da poklanjate prsten nekome: Ako ste sanjali da nekome poklanjate prsten to je znak da vam sledi uspešan period u ljubavi.

Sanjati da je prsten oštećen: Ukoliko ste sanjali da je prsten izgreban, polomljen, napukao ili isprljan, to je znak da će se u bliskoj budućnosti desiti neke stvari koje vam neće biti po volji. Moguće je da ćete doći u sukob sa partnerom ili sa nekim bliskim osobama i da ćete se jako razočarati u neku osobu kojoj ste verovali.

Sanjati da ste pronašli prsten: Ako ste sanjali da ste pronašli prsten, to znači da vas u ljubavi očekuje radost i sreća.

Sanjati da ste izgubili prsten: Ako sanjate da ste izgubili prsten, to znači da ćete u narednom periodu imati dosta briga, a moguć je i raskid.

Sanjati da vam je neko ukrao prsten: Ako ste sanjali da vam je neko ukrao prsten, to znači da će se u vašem životu pojaviti osoba koja će imati loše namere prema vama i koja će pokušati da vas ugrozi i ukrade vam poziciju koju imate. Ako ipak uspete da pronađete prsten u snu, to znači da ćete verovatno na kraju ipak vi pobediti u ovoj situaciji.

Sanjati da ste ukrali prsten nekome: Ukoliko ste sanjali da ste vi ukrali prsten nekome, to znači da ćete biti u iskušenju da nekoj osobi oduzmete nešto što joj pripada, bilo da je to pozicija u društvu ili na poslu. Zato bolje razmislite dobro pre nego što učinite nešto zbog čega biste se možda kasnije pokajali.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.