astro centar

Šta znači sanjati rat – sanovnik

Rat nas uvek asocira na stradanje, patnju i smrt. Isto takvo značenje rat ima i u snu, jer predstavlja odraz svih negativnih dešavanja u vašem životu. Moguće je da sanjate rat ukoliko se u vama odvijaju unutrašnje borbe i nemiri ili ukoliko se nalazite na nekoj važnoj životnoj prekretnici. San o ratu može da služi i kao upozorenje da budete spremni za borbu na raznim životnim poljima. Često se dešava da sanjate rat ukoliko ste prethodno slušali neke vesti o ratu ili ukoliko ste i sami učestvovali u njemu. Nešto više o simbolici rata u snovima možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati rat?

Sanjati da posmatrate rat: Ako ste sanjali da samo posmatrate rat, to je znak da ste zbog nečega nesigurni, uznemireni i jako usamljeni. Smatrate da niste dovoljno shvaćeni ili da je neko grub prema vama. Trebalo bi da se potrudite da ubuduće izbegavate tu osobu. Osim toga, ako sanjate da posmatrate rat, to može da znači da isto tako samo posmatrate razne stvari u životu, a ne usuđujete se da bilo šta uradite. Vas verovatno muči strah od neuspeha. Ipak, imajte na umu da je nekada potrebno i da rizikujete i da uzmete stvar u svoje ruke. Međutim, posmatranje rata u snu može biti i predznak da će vas voljena osoba iznenaditi nekim poklonom.

Sanjati da učestvujete u ratu: Ako ste sanjali da ste učesnik u ratu, to je znak da se u vama bude veoma negativne emocije prema nekome ili nečemu. Započinjete bespotrebne svađe, ulazite u sukobe i imate veoma nizak prag tolerancije. Moguće je da ćete u potpunosti prekinuti odnose sa nekom osobom, pa bi vam posle moglo biti žao zbog toga. Jako ste uznemireni i puni besa i bilo bi dobro da se preispitate i da vidite šta je to što vas muči iznutra. Pokušajte da se usredsredite na pozitivne stvari i da budete okruženi ljudima koje volite. Često se dešava da upravo ljudi koji su i sami učestvovali u ratu imaju ovaj san.

Sanjati da ginete u ratu: Ukoliko sanjate da ste poginuli u ratu, to znači da vas još uvek muče neke velike traume iz prošlosti. Trebalo bi da počnete da se bavite sportom i ostalim aktivnostima koje će vas opustiti i ublažiti stres.

Sanjati da ste pozvani u rat: Ukoliko ste sanjali da ste pozvani u rat, to znači da se nedovoljno družite sa članovima svoje porodice. Posvetite im više pažnje i ljubavi.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.