astro centar

Šta znači sanjati zlato – sanovnik

Zlato je na javi simbol materijalnog bogatstva, dok je u snu zlato uglavnom simbol unutrašnjeg duhovnog bogatstva. Osim toga, zlato u snu je povezano sa poslom i sa finansijskim stanjem. Kako biste na pravilan način mogli da protumačite ovakav san, pokušajte da se prisetite što više detalja. Ako otkrijete pravo značenje sna, možete na vreme da ispravite neke greške, ali možete saznati i dosta o odnosima koji vladaju između ljudi. Nešto više o značenju snova o zlatu možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati zlato?

Sanjati malu količinu zlata: Ukoliko ste sanjali malu količinu zlata, to je znak da će vas neko pohvaliti za uloženi trud i za uspeh koji ste postigli.

Sanjati veliku količinu zlata: Ako ste u snu videli veliku količinu zlata, to je dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro doživeti duhovno prosvetljenje. Vaši stavovi i mišljenja će se promeniti, a istovremeno će se roditi neke nove ideje. Pronaći ćete način kako da oslobodite svoj potencijal i kreativnost i bićete zadovoljni sobom.

Sanjati da ste dobili ili pronašli zlato: Ako ste sanjali da ste dobili ili da ste pronašli zlato, to znači da ćete uskoro imati priliku da pokažete sve svoje talente i kreativnost i da se prikažete u najboljem svetlu. Takođe, ako ste srećni što ste dobili ili pronašli zlatni nakit to ukazuje na veliki poslovni uspeh, a ukoliko ne osećate radost, to znači da ni uspeha neće biti.

Sanjati da ste izgubili zlato: Ukoliko ste sanjali da ste izgubili zlato, to je znak da osećate da vas okolina ne razume i ne podržava i da zato nećete moći da se dokažete i pokažete svoju kreativnu energiju i potencijal. Takođe, ovaj san može da ukazuje na to da odnos sa osobom koju mnogo volite prolazi kroz veliku krizu ili da ste čak okončali jedno prijateljstvo ili emotivnu vezu.

Sanjati zlatni lančić: Zlatni lančić u snovima uvek ima pozitivnu simboliku. Ukoliko lančić nosite oko vrata sledi vam veliki poslovni uspeh, a ukoliko vam neko pokloni lančić to znači da ćete ostvariti uspeh upravo zahvaljujući osobi koja vam je poklonila lančić. Ako je u pitanju osoba koju ne poznajete, to znači da ćete uskoro upoznati osobu koja će biti od velike važnosti za vas i koja će vam pružiti neočekivanu pomoć. Ukoliko sanjate da u snu vi nekome poklanjate zlatni lančić, to znači da ćete na javi pomoći svojim prijateljima i porodici da postignu uspeh i da napreduju.

 

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.