astro centar

Strelac-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Obično jun mesec može da bude ponekad otežanje za optimistične Strelčeve. Imate problem finansija ili se nalazite u situaciji gde morate da donesete važnu odluku kada su finansije u pitanju. Ono što vas čini jakim je vaš faktor – Sreća koja će vam poslužiti da se izborite za bolju budućnost. Novac vam se otvara od druge polovine meseca a pomoć od Bika, Ovna ili Blizanca je izvesna. Spremni ste za novi početak, novo doba. Iako ćete biti razapeti na dve poslovne strane, tačnije dve kompanije će vas tražiti a vi ipak dobro promislite jer biste ipak trebali raditi po svom osećaju i samim tim ostvariti svoj privatan posao. Razmišljajte o tome, bar za početak.

LJUBAV: Previše udvarača ali vama je za oko zapala osoba koja ima stil, prestiž, stav, novac i autoritet. Bićete pored svega rezervisani i možete da očekujete povratnu informaciju sredinom meseca i poziv na sastanak. Savet vam je da uvek verujete svojoj intuiciji koja je svakako nepogrešiva. Oni koji su u braku ili vezi, imaće zanimljiv period od 14 juna. Vaša harizma osvaja i vraćate se dobrom odnosu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i iskoristićete maksimalno slobodno vreme za sport. Povedite računa o padovima jer vam Uran u šestom polju može doneti i povrede.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

36 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.