Astrozenit

astro centar

Strelac-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Ne bih rekla da će ovaj mesec biti naročito težak onima koji su u vezama i brakovima, a u svakom slučaju je sigurno da će se neke teške situacije iz oktobra potisnuti i zaboraviti. Partner vam je našao caku i mnogo bolje uspeva da vam priđe, i prilagodi se vašim promenama raspoloženja, koje na žalost, sada niste u mogućnosti da kontrolišete. Smatrate da voljena osoba zaslužuje mnogo više vašeg vremena i prisustva, ali trenutno ne možete da neke lične okolnosti olakšate. Zato ćete se truditi da zajedničke trenutke ulepšate koliko god je to u vašoj moći. Partner ima velike planove i neke od njih ćete morati da prihvatite zarad mira u odnosima. Polovinom meseca je moguć zajednički put ili makar vikend koji ćete provesti van grada. Slobodnim Strelčevima Venera i Mars tranzitiraju kroz polje prijatelja, društvenih mreža, proslava. U ovom okruženju je moguće pronaći osobu za sebe, ali je verovatno da će vaše interesovanje tokom novembra ići na više strana. Možda ćete imati problem za koga da se odlučite jer ćete sa više osoba imati jako dobru komunikaciju. Neko može pasti u vašim očima u trećoj dekadi novembra, pa će biti lakše doneti odluku. Savet za sve Strelčeve – možda ćete u jednom trenutku pomisliti da bi jedno prijateljstvo moglo da se pretvori u emotivni kontakt. Dobro razmislite pre nego što napravite neke poteze zbog kojih biste se kasnije mogli pokajati.

Posao

Pozitivne promene dolaze onim Strelčevima koji umeju da ih prepoznaju i iskoriste. Nekima od vas će tokom novembra biti ponuđeno drugo radno mesto, drugačija pozicija, nešto u čemu se možda do sada niste oprobali i niste sigurni da li možete na adekvatan način odgovoriti na izazove. O ovome bi vredelo razmisliti, ne tek tako odbaciti iz straha ili ustaljenosti na trenutnom radnom mestu. Generalno, prilike nisu loše po vas, iako u finansijskom smislu nećete biti u potpunosti zadovoljni. Druga dekada meseca može doneti poboljšanje finansija, ali ovo će biti kratkotrajno uzdizanje. I dalje ćete morati dosta da radite na svojoj organizaciji i određivanju prioriteta, naročito bi treća dekada bila zahtevna, i što se odnosa sa kolegama tiče, ali i što se tiče poštovanja rokova i saradnika koji će vam non stop disati „za vratom“. Tada su mogući i povećani troškovi, a u ovom periodu, iako neke saradnje mogu izgledati dosta dobro, izbegavajte finansijska ulaganja. Sam kraj meseca donosi jednu vanrednu priliku i jaku saradnju.

Zdravlje

Mogući problemi sa stomakom zbog nedovoljno termički obrađene hrane ili neispravnih namirnica, što će naročito biti prisutno u drugoj polovini meseca. Ako ikako možete izbegavajte stres, jer tada upadate u stanja kada se povlačite u sebe i posežete za slatkišima. Pojedinima moguća pojava holesterola.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM