astro centar

“SVE MI UZMI, SAMO KAFU NE”: Horoskopski znakovi koji su NAJVEĆI ZAVISNICI od ovog popularnog napitka!

Za njih kafa nije samo vrući napitak bez kog ne mogu da se probude. Ona je mnogo više toga.

Ovi znakovi nisu bez razloga u horoskopu okarakterisani kao najveće uživalice u kafi. Za njih važi ona – sve im uzmi, samo kafu ne!

BIK
Ljubitelji luksuza, najveći hedonisti od svih 12 znakova, Bikovi su i, potpuno očekivano, strastveni ljubitelji kafe. Iako mogu da piju bilo koju kafu, zna se koja im je omiljena: jaka, crna, turska kafa! Ujutro bi radije spavali sat vremena kraće, nego što bi sebi uskratili onaj divni jutarnji ritual uživanja u mirisu i ukusu božanstvenog napitka. Pravi su majstori u ugađanju sebi, ali i drugima. Blago onom ko ima Bika za kolegu! On zna da nema tog problema koji jedna šoljica kafe ne može da reši!

VAGA
Možda su u životu dosta neodlučni, i dvoume se oko svega, ali oko jedne stvari nemaju dilemu – kafe! Radije će popiti šoljicu turske kafe, nego bilo kog voćnog napitka, hladnog soka i osvežavajućeg koktela. Njih zanima samo kafa. I ujutro, i popodne, i uveče. Bilo kad i bilo gde. Ako na plaži vidite dve devojke da uživaju u šoljama dobre turske kafe, sa nekoliko instant kesica u torbi (da se nađe), znajte – jedna je definitivno Vaga!

LAV
Snažna, uspešna, nezavisna. Lavici ne treba neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac koji zna kakvu kafu da joj donese. Da, dobro ste pročitali. Žena Lav, ipak, ima jednu slabost – crnu, jaku, tursku kafu. Ako želite da je oborite s nogu, priuštite joj šolju turske kafe negde na obali mora, dok sedite na vrelom pesku i ćaskate. Videćete, uživaće kao nikad pre!

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.