astro centar

TRAŽITE CIMERE? Ova četiri para horoskopskih znakova NIKAKO ne mogu da žive zajedno!

Život je lakši ako imate dobrog cimera i to svi znamo. Ali, ako se sudbina okrene protiv nas i dodeli nam lošeg? Svaki dan je pakao za sebe. Zato poslušajte savet astrologa i pazite koga ćete da uselite kraj sebe!

OVAN i BIK

Njih dvoje naprosto ne mogu da se slože, potpune su suprotnosti. Ovnovi su puni energije i večito motivisani, dok su Bikovi mirni i usporeni. Rođeni u znaku Ovna skloni su organizovanju iznenadnih žurki, misleći da će Biku to biti sasvim “okej”, ali verujte – neće biti tako bajkovito. Biku se neće svideti ništa neočekivano, naročito ne u njihovom domu. Ne želi nemir, prljavštinu i strance koji će pojesti svu njegovu hranu. Ova dva cimera će se neprestano svađati.

BLIZANCI i ŠKORPIJA

Ako nešto Blizanci vole to je tračarenje i to će izluđivati Škorpije. Iako će možda hteti da čuje ponešto, činjenica je da će zbog ove osobine Škorpija misliti da je Blizanac neko u koga ne sme imati poverenja. Njoj je potrebna privatnost da bi mogla da funkcioniše, a Blizanac se oseti zapostavljeno kad mu nije dozvoljeno da se u sve meša. S druge strane, Škorpija ima probleme sa građenjem poverenja u druge ljude i tako dolazi do paranoje u kući.

RIBE i DEVICA

Device su najbolji organizatori u Zodijaku i osobe kod kojih sve mora da bude po planu, a Ribe nisu toliko “čvrsto na zemlji” i neretko odlutaju u maštu. Tako će se ubrzo dogoditi da se Devica postavi kao da je roditelj Ribi a to će ovu previše opteretiti. Praktična Devica će se nervirati jer mora da se brine o plaćanju računa, a Riba će misliti da je Devica emotivni vampir.

VODOLIJA i RAK

Novac je taj koji će ove cimere dovoditi do žestokih prepirki. Vodolija će da se obasipa luksuzom, a Rak će uvek misliti da je to nepraktično. Kako će platiti kiriju za ovaj mesec? Rak voli da bude finansijski obezbeđen i da ostavlja novac sa strane za “crne dane”, a Vodolija smatra da je baš to bacanje para. Uz to, pokušaće da ispravi svaku greškicu koju Rak napravi – pod izgovorom prijateljstva, ali će siroti Rak biti načisto emotivno isceđen od Vodolijine dominacije.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Pozovi Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.