astro centar

Tumačenje natalne karte pomaže da se bolje upoznate

Talenti, koji su rođenjem stečeni su rijetko kada osvješteni. Većina nas ne iskorištava svoje potencijale jer su ti aspekti naše prirode bili prilikom odrastanja potisnuti od strane obitelji, okoline ili društva programiranjem.

Iznimno je važno za emocionalni, fizički, mentalni i duhovni balans, te ukupno zdravlje svakog čovjeka da osvijesti svoje talente i živi autentičan, svrhovit život, u skladu sa svojim jedinstvenim energetskim dizajnom.

Tu nam pomaže astrologija koja je alat za osvjetljavanje upravo tih skrivenih dimenzija unutar svakog čovjeka.

Tumačenje natalne karte otkriva vaš jedinstveni profil koji pokazuje način na koji provlačite ljubav i novac, vašu životnu svrhu i poziv, skrivene strasti i blokade, slabosti i talente, te darove koje imate za zajednicui svijet i druge teme koje su vam važne.

Tumačenje natalne karte pomaže da se bolje upoznate i živite više u skladu sa svojom jedinstvenom energetskom svrhom.
Važno je napomenuti da je natalna karta predispozicija i tendencija psihe, a ne unaprijed determinirana “sudbina”. Omogućava nam da vidimo dominantne uzorke psihološkog profila, ali na svakome od nas je izbor da ga pratimo, prihvatimo, odbijemo ili čak izmijenimo, budući da imamo slobodnu volju. Ovo je Univerzum slobodne volje, u čemu i jest čar Života.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.