Astrozenit

astro centar

Uklanjanje energetskih blokada-Kako radite?Što radite?

Razum ne može ili odbija shvatiti skoro sve što je izvan svakodnevnih i dobro poznatih događanja. Odmah izražava nevjericu,čuđenje te potom osuđuje i odbacuje. Ovo je odlomak iz knjige DIJAGNOSTIKA KARME, Lazareva.

“Žena koja mi je došla zatražiti pomoć prica da se razvela, a da je za razvod kriva majka bivšeg muža. Svekrva je sve cinila da ih razdvoji, mada se, na prvi pogled, nije loše odnosila prema snahi. Poceo sam istraživati što je uzrok tog svekrvinog ponašanja i uvidio sam da je prije rodenja sina ona mrzila muža, ljutila se na njega, i ti osjecaji su bili dovoljno dugo kod nje prisutni. Ona je sebe usmjeravala na razvod od muža. Negativni osjecaji su formirali informacijski blok, koji je ostao u njenoj podsvijesti, i iako je svekrva vec davno zaboravila taj dogadaj i sada živi normalno, ali u podsvijesti cinjenica razvoda postoji u njenom bioenergetskom ovoju i pocinje rušiti ne njene vec sinovljeve odnose. Program
uništenja odnosa medu ljudima djeluje u odnosu na njezinu voljenu osobu – sina, ruši njegovu sudbinu i odnose sa njegovom ženom. Izvana, svekrva može sebi objasniti da joj se ne svida snaha, a u biti djeluje mehanizam ocuvanja zla, zato što JEDNOM UCINJENO ZLO NIKAD NE NESTAJE, ONO SE NALAZI U PODSVIJESTI I PRIJE ILI KASNIJE ISPLIVA NA POVRŠINU I CESTO – ISPLIVA NA ONE KOJI SU BLIZU I VIŠE OD SVIH VOLJENI.”

Bioenergija na daljinu zahtijeva tišinu i mir sa druge strane dok se radi kako bi došlo harmonije uma i tijela. Ako vam je poremećeno biopolje vi ste van funkcije i za ljubav i za zdravlje i za život sam. Događaju vam se loše stvari,ne znate zašto i kako,zbunjeni ste.U stvari vam se događa raspad karmičke strukture.Za viđenje nečije karme vidovitost se podrazumijeva.Ne mora to biti doslaovna vidovitost već apstraktna u kojoj vidite djelić nečijeg života kao uzrok svake negativne posljedice. Razum ne može ili odbija shvatiti skoro sve što je izvan svakodnevnih i dobro poznatih događanja. Odmah izražava nevjericu,čuđenje te potom osuđuje i odbacuje.

Kako radite?Što radite?Možete mi gatati iz tarot karata da doživim čudo, da mi se ljubav vrati, da se obogatim?Može li mi tarot pomoći? To su pitanja koja se stalno ponavljaju.Odgovor je nevjerojatan,a tako opet jednostavan, pa opet čudesan. Tarot može mnoge odgovore dati i može biti smjernica i savjetnik,da. No bioenergija je nešto posve drugo.Otklanjanje energetskih blokada da bi čovjek normalno funkcionirao i doveo se u stanje blagostanja ne ide preko tarot gatanja. Ide preko vaše duše, duha vašeg, vašeg bića u tišini i miru. Ako vam je poremećeno biopolje vi ste van funkcije i za ljubav i za zdravlje i za život sam. Događaju vam se loše stvari,ne znate zašto i kako,zbunjeni ste.U stvari vam se događa raspad karmičke strukture.Za viđenje nečije karme vidovitost se podrazumijeva.Ne mora to biti doslaovna vidovitost već apstraktna u kojoj vidite djelić nečijeg života kao uzrok svake negativne posljedice.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM