astro centar

Umjetnost čitanja tarot karata i tarot proricanje

Umjetnost čitanja tarot karata i tarot proricanje spadaju u najstariju ezoteričnu praksu. Kao moćno sredstvo za proricanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, tarot nudi praktičnu interpretaciju svega što je skriveno. Tarot proricanje u kome su zastupljeni različiti arhetipovi služe kao važni pokazatelji mnogih situacija i područja života. Umijeće proricanja ima za svrhu da vodi osobu ka nalaženju odgovora i rješenja, kako bi se predočilo na dolazak pozitivnih promjena i potencijalnih izazova u stvarnosti.
Tarot proricanje ne podrazumijeva samo predviđanje budućnostiImajući u vidu da tarot proricanje ne podrazumijeva samo predviđanje budućnosti, već i analizu raznih mogućnosti, iz ovog procesa mogu se razmatrati različiti ciklusi života, tj. sve ono što osobu zanima. U tom kontekstu, razlikuje se: opće tarot proricanje, analiza konkretne situacije kroz tarot proricanje i pružanje smjernica koje vode ka rješenju primjenom tarot proricanja. Pritom, svaki proces pokazuje odgovore i analizu skrivenih aspekata s kojim se dobiva bolje razumijevanje sadašnjosti.
Koristeći tarot simboliku u tumačenju mogu se spoznati odgovori na razna pitanja i istražiti sve ono što sačinjava stvarnost kojom smo okruženi. Tehnike koje su zastupljene kroz tarot proricanje najčešće obuhvaćaju interpretaciju karata iz Velike i male Arkane, na temelju čijeg značenja tarot majstori ukazuju na objašnjenja. 22 karte Velike Arkane predstavljaju osnovna načela, odnosno, situacije koje su povezane s djelovanjem i najvažnijim karakteristikama osobe. Ovi arhetipovi su ujedno ključni za prepoznavanje svih skrivenih istina koje imamo kroz tarot proricanje. 56 karta Male Arkane prikazuju svakodnevne događaje i dešavanja, ali i također podrazumijevaju neke od složenijih obrazaca života.
Što nam otkriva tarot proricanje?Budući da danas postoji niz različitih tehnika za tarot proricanje koje u praksi koriste tarot majstori, ovdje se prepoznaje: analiza problema, samospoznaja, duhovni rast, uvid u budućnost, ljubavni život, poslovne odluke, pitanje zdravlja, odnosi s drugim ljudima, karmički utjecaji, kompatibilnost s partnerom, nova perspektiva, nalaženje rješenja za životne probleme i složene situacije iz stvarnosti. Što nam otkriva tarot proricanje? Posljednjih godina popularnost tarota je sve veća, što je doprinijelo pojavi novih tehnika za tarot proricanje i inovativnijim rješenjima tijekom konzultacija.
Profesionalni majstori tarota mogu interpretirati prošlost, sadašnjost, budućnost i pomoći u nalaženju najdjelotvornijih odgovora na postojeće probleme. Za tarot proricanje koriste se različiti špilovi karta kroz čiju simboliku se može dobiti uvid u situaciju i naći veliki broj dragocjenih smjernica koje su odnosi u stvarnosti. Pitanja koja se mogu postaviti za odabrano tarot proricanje su mnogobrojna i mogu se odnositi na neku od tema koja podrazumijeva pitanja rada, novca, ljubavi, obitelji, posla, prijatelja ili uvida u budućnost.
U brojnim i poznatim tehnikama za tarot proricanje obično se mogu pronaći one koje se odnose na ljubav, zdravlje, financije, posao, brak, obitelj, putovanje, itd. No, s druge strane, za tarot proricanje u specifičnim ili složenim situacijama koriste se opširne tehnike koje u praksi primjenjuju vrhunski majstori tarota sa višegodišnjim iskustvom.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.