Astrozenit

astro centar

Urok je vrsta rituala koja uzrokuje prokletstvo!

Urok je vrsta rituala koja uzrokuje prokletstvo. Kada se kaže urok najčešće se misli na urokljivo oko. Urokljivo oko je prokletstvo koje se osobi nametne tako šta se u nju bulji. Ovo se najčešće radi kada osoba nije toga svjesna. Mnoge kulture vjeruju da primanje urokljivog oka uzrokuje nesreću ili ozljedu.

Urokljivo oko je jako prisutno u islamu. Definicija bi glasila; osoba koja ima moć da svojim pogledom šteti ljudima, životinjama i objektima. Tradicija je među mnogim muslimanima da ako prime kompliment da kažu mašallah (samo je u Allaha moć). Na taj način priznaje se moć božja tj. automatski se tjera urokljivo oko.

Hindusi vjeruju da je ljubomora izvor moći urokljivog oka. Oni prihvataju da se radi o pogledu prepunom zlobe, ali dodaju da i pogled prepun divljenja nije dobar. Zanimljivo, Hindusi smatraju da je čovjek najosjetljiviji da dobije urokljivo oko u vrijeme velikih životnih promjena kao što je pubertet, ulazak u brak ili rođenje djeteta. Oni vjeruju da neke životinje kao što je zmija raspolažu s ovom moći. Također, smatraju da urokljivo oko najčešće rade žene.

Kao što sam naziv govori, urokljivo oko se bazira na oku odnosno očima. Zašto baš očima? Zato jer se oči smatraju ogledalima duše. Kada je duša poremećena, a to se, kako Hindusi ispravno vjeruju, događa kada je čovjek emotivno rastresen, kada ga grize ljubomora, kada krene da mrzi sve oko sebe, tada čini sve što može da našteti; pogled postaje surov i zao. Činjenica je da pogled može da pruži mnogo informacija o čovjeku. Neki ljudi doista raspolažu sa strašnim pogledom. Njih nije teško prepoznati. Problem je s onim ljudima koji imaju umiljati pogled, a destruktivne namjere. U tom slučaju najbolje je slijediti unutrašnji glas. Ako intuicija kaže da tu nešto ne valja, ako osjetite u kostima da osoba nije na svom mjestu, to treba ispitati. Treba vidjeti kakva je, s kim se druži, šta voli i šta ne voli itd.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM